Connect with us

Hirdetés

technokrata

A SonicWALL nagyteljesítményű hálózatbiztonsági eszközöket jelentetett meg

Laptop

A SonicWALL nagyteljesítményű hálózatbiztonsági eszközöket jelentetett meg

A SonicWALL megjelentette Aventail E-Class Secure Remote Access (SRA) termékcsaládját, mely biztonságos, könnyen kezelhető távoli elérést biztosít a mobil munkaerővel rendelkező szervezetek számára.

Az Aventail E-Class SRA a SonicWALL Aventail SSL VPN platformra épül, mely lehetővé teszi a végpontok biztonságának ellenőrzését, az alkalmazások védelmét, valamint az alkalmazottak és üzleti partnerek kapcsolódását. Egyetlen eszközön keresztül akár 2000 felhasználó biztonságos kapcsolódása garantálható.

Ahogy a vállalkozások egyre nagyobb arányban kínálják munkatársaiknak a rugalmas, akár otthonról történő munkavégzés lehetőségét, ezzel párhuzamosan egyre nagyobb figyelmet kell fordítaniuk az ilyen módon igénybe vett hálózatok biztonságára is. A felhasználók különböző helyekről jelentkeznek be, így az IT adminisztrátoroknak olyan hálózatbiztonsági megoldásokat kell alkalmazniuk, melyek lehetővé teszik a hálózatba való belépés nyomon követését, biztosítását vagy megtagadását, miközben a különböző fenyegetettségekkel szemben is védelmet kell nyújtaniuk.

“Egyre jellemzőbbé válik a már eddig is megfigyelt trend, hogy egyre több vállalat, egyre nagyobb arányban kínálja fel munkatársainak a rugalmas munkavégzés lehetőségét” – mondta Chris Witeck, a SonicWALL termékmenedzsment igazgatója. “A SonicWALL Aventail termékcsalád új tagja a közép- és nagyvállalatok számára nyújt könnyen kezelhető védelmet, amely ahhoz szükséges, hogy munkatársaik számára lehetővé tegyék, hogy ott és akkor végezzék munkájukat, amikor ők szeretnék. Az Aventail E-Class SRA maximális IT ellenőrzést, alacsonyabb kezelési költséget és megnövekedett munkaerő teljesítményt biztosít.”

Az Aventail E-Class háromágú stratégiát követ a teljes végfelhasználói és hálózati védelemhez: észlelés, védelem és kapcsolódás.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés