Connect with us

Hirdetés

technokrata

A NetLock Kft. tendert nyert elektronikus számlázó rendszer szállítására

Dotkom

A NetLock Kft. tendert nyert elektronikus számlázó rendszer szállítására

Az ÉGÁZ-DÉGÁZ Zrt. a NetLock Kft.-t bízta meg új elektronikus számlázási rendszerének szállításával, telepítésével és üzembe helyezésével.

Az új önálló, független hitelesítő rendszer képes az elektronikus aláírások emberi beavatkozás nélküli elvégzésére, illetve a számlák keletkezési idejét igazoló időbélyegzők automatikus kérelmezésére. Az új rendszer kiválóan illeszthető az ÉGÁZ-DÉGÁZ Zrt. meglévő számlázási rendszeréhez és éves szinten több millió számla elektronikus hitelesítését teszi lehetővé. Ez a számlamennyiség kinyomtatva és egymásra helyezve magasabb papírtornyot eredményezne mint hazánk legmagasabb pontja, az 1014 m tengerszint feletti magasságú Kékestető.

Az elektronikus számlázás iránt nemcsak az Európai Unióban, de hazánkban is egyre inkább nő az érdeklődés. A NetLock tapasztalatai szerint mindez annak köszönhető, hogy a számlakibocsátás elektronizálásában nagy megtakarítási potenciál rejlik, hiszen akik számláikat elektronikus úton hitelesítve továbbítják ügyfeleiknek, egyrészt időt, másrészt pénzt takarítanak meg. A több példányban kinyomtatott számlák papír-, illetve nyomtatási költsége, majd az ezt követő postaköltség kiküszöbölhető, és nem kell hosszú időt tölteni a számlázással. Az elektronikus számlázás lehetővé teszi, hogy a vállalatok és intézmények racionalizálhassák költségeiket, megőrizzék versenyképességüket a gazdasági recesszió idején, majd hatékonyabban működő szervezetként kerüljenek ki a válságból.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés