Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elindult a TippmixPro CS:GO Masters liga 6 millió Ft összdíjazással!

E-Sport

Elindult a TippmixPro CS:GO Masters liga 6 millió Ft összdíjazással!

Elindult a TippmixPro CS:GO Masters liga 6 millió Ft összdíjazással!

A Szerencsejáték Zrt. és a Magyar E-sport Szövetség a TippmixPro Magyar E-sport Fesztivál rendezvényén mutatta be a TippmixPro CS:GO Masters versenyét, mely hazánk első felelős CS:GO bajnoksága, minden eddiginél nagyobb, 6 millió forintos összdíjazással.

A versenyben kizárólag jogi személyiséggel rendelkező csapatok és 18 éven felüli versenyzők vehetnek részt. Az összecsapások tisztaságáról a Magyar E-sport Szövetség független versenybírói, valamint a legbiztonságosabb ESEA szerverek gondoskodnak. A bajnokság minden mérkőzését élőben közvetíti az Esport1 szakértőkből összeállított csapata.

A TippmixPro CS:GO Masters hétről hétre zajló küzdelmeiben hazánk legjobb nyolc CS:GO csapata méri össze erejét, akik korábbi eredményeik alapján meghívással, illetve a nyílt selejtezőből kerültek a mezőnybe. Az alapszakaszban versengő alakulatok között korábbi magyar bajnokok, veteránok és újoncok egyaránt megtalálhatóak. A verseny mérkőzéseit élőben közvetíti a Esport1 TV Twitch csatornája és a mindiGOTV felületén elérhető EsportGuru TV.

A TippmixPro CS:GO Masters alapszakasza 2021. május 3-án indult, itt oda-visszavágós rendszerben zajlanak a mérkőzések egészen 2021. június 21-ig. Az alapszakasz legjobb 4 együttese jut az egyenes kieséses rendszerben zajló rájátszásba. A verseny négyes döntője 2021. július 2-4. között az alábbi rendszerben kerül megrendezésre: az elődöntőbe jutott csapatok két győzelemig tartó vetélkedése után, a bronz mérkőzésen és a nagydöntőben három győzelemig tartó párharcban dől el, hogy mely alakulat marad talpon a TippmixPro CS:GO Masters versenyén, és lehet a 2021-es évad magyar bajnoka.

“A magyar Counter-strike: Global Offensive rajongók bázisa a legnagyobb verseny hagyományokkal rendelkező közösség idehaza, ezért különös figyelemmel kísérjük a Magyar E-sport Szövetségben a CS:GO világát. A Szerencsejáték Zrt.-vel való stratégia együttműködésünk részeként örömmel vágtunk bele a TippmixPro CS:GO Masters versenyének szervezésébe, mely egyben szolgálja a kompetitív réteg megszólítását és azokat az edukációs célokat, amely a felelős játék tevékenység elterjesztésére irányul. Mindezért a tornán csak jogi személyiséggel rendelkező csapatok és kizárólag felnőtt korú versenyzők vehetnek részt. A ligában résztvevő csapatok a hazai legszigorúbb versenyszabályozás mellett és rendezett szerződéses környezetben vághattak neki a liga rendszerű alapszakasznak.”

– tájékoztatott Biró Balázs a HUNESZ elnöke.

„Az elmúlt több mint fél év eredményei azt mutatják, hogy a Szerencsejáték Zrt. jó döntést hozott az e-sport fogadás kínálatba emelésével. Jelenleg a 6. legnépszerűbb a közel 50 sportágat tartalmazó sportfogadási palettánkon, olyan klasszikus sportágakat megelőzve, mint röplabda vagy a vízilabda. Az összesen 14 különböző típusú e-sport játék közül a legnépszerűbb a FIFA és az NBA2K, de a CS:GO különböző típusú versenyeire és mérkőzéseire is sok fogadás érkezik”

– nyilatkozta Németh Krisztián a Szerencsejáték Zrt. Odds központjának e-sport szakértője.

A sajtótájékoztatón részt vett a Budapest Five profi CS:GO csapat ügyvezetője, Kun Igor is, aki bemutatta hogy milyen egy hazai professzionális CS:GO csapat szemszögéből a hazai e-sport élet, mennyire fontosak a szabályozások és az intézményi háttér kialakítása, valamint kihangsúlyozta hogy az e-sport fogadást átlátható keretek közé kell terelni. A Budapest Five, mely a legmagasabban rangsorolt magyar együttes a klubcsapatok nemzetközi ranglistáján, 2020-ban többek között az Év e-sport szervezete díjat is átvehette az Év Esportolója 2020 díjátadó gálán.

A verseny hivatalos oldala https://csgomasters.hu

Közvetítések és videós tartalmak: https://www.twitch.tv/esport1tv

További E-Sport

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés