Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érkezik az Exchange Server 2010 tesztverziója

Laptop

Érkezik az Exchange Server 2010 tesztverziója

Szerdán érkezik az Exchange Server tesztverziója, így megismerhetővé válnak a cégek 65 százaléka által használt email rendszer újdonságai, jelentette be a Microsoft.

Az Exchange Server 2010 publikus béta verziója az első eleme a cég szoftverfrissítési hullámának, melyet az Office programcsomag alkalmazásai fognak követni. A Microsoft egyre inkább törekszik a termékeinek az internetes értékesítésére, és az Exchange Server-t online szolgáltatásként is elérhetővé teszi, így a cégek megtakarítást érhetnek el a hardverek terén.

Az új szolgáltatások mellett több ajánlást is tartalmaz az új verzió, amik elsősorban a túlzott terhelés, és időpazarlás elkerülését szolgálják, például figyelmeztet nagy csoportoknak való üzenetküldés előtt, de akkor is szól, ha szervezeten kívüli címzettek is szerepelnek a listában, ezzel a céges információk kiszivárgása ellen akarnak fellépni. A hangüzenetek szöveggé alakítása is elérhető az új verzióban.

A végleges verzió megjelenése 2009 második felére várható, az Office 2010-et pedig 2010 első felére várják, írta meg a Reuters.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés