Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új multifunkciós Ricoh készülék

Laptop

Új multifunkciós Ricoh készülék

A Ricoh Europe bejelentette az új Aficio 480W digitális szélesformátumú nyomtató/másoló/szkennelő rendszer bevezetését.

Ezt a multifunkciós rendszert kifejezetten a professzionális felhasználók egyre növekvő minőségi, termelékenységi, megbízhatósági igényeire fejlesztették ki.


Az Aficio 480W a professzionális felhasználóknak, mérnököknek, építészeknek, mérnöki irodáknak, illetve bérmásoló üzleteknek ajánl hatékony megoldást. A rendszer 3 az 1-ben megoldás, mely nyomtat, másol és szkennel, a nagyméretű érintőképernyős kezelőpanel és a teljes előoldali kezelés pedig csökkenti a felhasználói hibákat.

Az Aficio 480W valódi 600dpi felbontással rendelkezik 256 szürkeárnyalat és 6 méter/perc sebesség mellett. A kicsinyítés/nagyítás aránya 25-400 %, mely azt jelenti, hogy egy A0 lapról egy lépésben tudunk A4-es lapot másolni, és fordítva. A legfeljebb 4 tekercses, vagy 2 tekercses + 2 vágott lap kazettás médiaadagolóval az Aficio 480W a legnagyobb volumenű ügyfelek igényeit is képes kielégíteni.

A rendszer kiváló illeszthetőségi tulajdonságokkal és a legmodernebb Windows Authentication, SSL Encryption és Data Overwrite Security dokumentum biztonsági megoldásokkal rendelkezik. A rendszer teljes mértékben integrálható a mai ipari szabványoknak, szokásoknak megfelelő felhasználói környezetbe, legyen az Autocad, Bentley vagy Windows. A PlotClient WEB csomaggal web alapú nyomtatás is elérhető, mely segítségével az Aficio 480W funkcióit a világon bárhol működő felhasználói felületről el lehet érni.

Az Aficio 480W a Ricoh szélesformátumú kínálatának legújabb tagja. A Ricoh jelenleg, a világ egyik legszélesebb kínálattal rendelkező nyomtató, másoló, szkenner, fax és multifunkciós berendezések gyártója.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés