Connect with us

Hirdetés

technokrata

Lexmark X1270 és Z645: minőség – alacsony áron

Laptop

Lexmark X1270 és Z645: minőség – alacsony áron

Az új Lexmark X1270 egy kedvező árú új tintasugaras multifunkciós eszköz, melyben a kiváló minőségű nyomtatás, lapolvasás és másolás kompakt kialakítással párosul.


Lexmark X1270
Az új Lexmark X1270 tökéletes választást jelenthet a költségérzékeny vásárlók számára, akik optimális megoldást keresnek mindennapi nyomtatási / másolási / lapolvasási feladataikra. A vásárlók igen kedvező áron jutnak a minden otthoni nyomtatási igényt kielégítő minőséghez, sebességhez és használhatósághoz – és ráadásul mindezt vonzó új színvilágban. Az X1270 akár 17/9 lpp sebességet kínál fekete-fehér/színes nyomtatásra, a felbontás elérheti a 4.800 dpi-t, színmélység pedig színes lapolvasó illetve másoló funkcióban akár a 48 bitet.

Lexmark Z645
Mindezen új tintasugaras multifunkciós eszközök mellett a Lexmark bemutatta az új Z645 modellt is, amely a legkedvezőbb árú egyfunkciós nyomtató a piacon. Kicsi és gyors, kiváló minőségű szöveg- és képnyomtatást kínál akár 17/9 lpp sebességgel fekete-fehér/színes üzemmódban. Kompakt formaterve és stílusos új színvilága révén e kis készülék jól elhelyezhető a lakás bármely helyiségében.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés