Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nem is gondolnád, kivel beszélgethetsz a Microsoft Twitter fiókján

Dotkom

Nem is gondolnád, kivel beszélgethetsz a Microsoft Twitter fiókján

Igazán izgalmas a Microsoft új projektje.

A Microsoft saját fejlesztésű chatrobotja minden kérdésre válaszol, amit Twitteren feltesznek neki. Angolul kell kérdezni és Tay egyből reagál, méghozzá a maga módján elég illedelmesen. A gép a cég leírása szerint egy tiniként viselkedő negyvenes férfi.

microsoftai

A virtuális asszisztens rendszeresen használ szlenget, járatos a fiatalok netezési szokásaiban és még GIF-eket is küld, ha azt érzi jónak. Nem csak az egyik legnépszerűbb közösségi oldalt használja, hanem a GroupMe-t és a Kik-et is. Privát üzenetben is kérdezhetünk tőle, ha úgy szeretnénk. A Twitter fiókja is hasonlít egy tinilányéra. A kép és a színvilág is egy 16 éves kamaszra emlékeztet.

A robotot a Microsoft Technology and Research és a Bing közös munkájának köszönhetjük. A cég természetesen egyre tovább akarja fejleszteni és igyekeznek minél tökéletesen mesterséges intelligenciát létrehozni. Mesél vicceket és meme-t is készít, ha megkérik rá. Később a telefonok és a számítógépek személyi asszisztense lehet majd Tay, mert a válaszadási képességei messze jobbak, mint a mostani Siri-nek meg Cortana-nak.

Forrás: Origo



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés