Connect with us

technokrata

Itt a világ leggyorsabb asztali nyomtatója

Office

Itt a világ leggyorsabb asztali nyomtatója

A HP Deskjet nyomtatók születésének 25. évfordulóján a HP bemutatja a világ leggyorsabb színes asztali nyomtatóját.

A HP kifejlesztette a világ leggyorsabb színes asztali nyomtatóját, a Guinness rekorder HP Officejet Pro X printert.

Az idén ünnepli 25. évfordulóját az 1988-ban bemutatott HP Deskjet nyomtató. A HP Inkjet nyomtatási technológián alapuló Deskjet sikerének köszönhetően a HP további Photosmart és Officejet termékcsaládot fejlesztett és majd 600 millió Inkjet nyomtatót szállított le ügyfeleinek.

Az Officejet Pro X nyomtatócsalád bevezetésével a HP forradalmi változásokat hoz az irodai nyomtatás területére. Az új technológiának köszönhetően kategóriájában jelentősen tudja növelni az eddig megszokott nyomtatási sebességet, miközben a költségek csökkentéséről is gondoskodik. A kis- és középvállalkozások igényeire tervezett HP Officejet Pro X színes nyomtató sorozata a HP PageWide technológiájának köszönhetően akár 70 irodai minőségű oldal nyomtatására is képes percenként.

Officejet Pro X 551dw foto 1

A technológia lényege, hogy miközben a papír mozog, a lapszélességű nyomtatófej stabilan áll, ennek köszönhető a gyorsan és halkan megszülető eredmény. Mivel nyomtatás közben az egyedüli mozgó alkatrészeket a laptovábbító mechanika jelenti, így a készülék hosszú távú megbízhatósága is adott. A standard 500 lapos papíradagoló tálcával időt spórolhat használója és kevesebbszer szakad félbe a nyomtatás.

A nyomtató sorozat ENERGY STAR minősítést nyert, mind az energia- mind hulladék újrahasznosítás terén. A HP 970 és 971 tintapatronok gyorsan száradnak és időtállóak, kiváló minőségűek és tökéletes színkeverést tesznek lehetővé a gyors nyomtatás során.

A HP Officejet Pro X akár 50 százalékkal kevesebb költség és energiafelhasználásra is képes a vele egy kategóriában lévő lézernyomtatókhoz képest, míg kellékanyaga a HP 970 és 971 tinta patronok segítségével jóval kevesebb csomagolási hulladék képződik.

Officejet Pro X 551dw foto2

A HP Officejet Pro X könnyedén integrálható már meglévő nagyvállalati informatikai rendszerekbe az ehhez szükséges nyomtatási protokollok, menedzselhetőség és workflow megoldások révén.

„A KKV ügyfelek mindig a költségtakarékos megoldásokat keresik” – mondta Stephen Nigro, a HP vezérigazgató-helyettese, a nyomtatási és a grafikai megoldások üzletág vezetője. „Az új HP Officejet Pro X sorozat ideális megoldás számukra professzionális nyomtatáshoz, mert gyorsabban, alacsonyabb költséggel működik, mint a lézerprinterek, miközben kevesebb a hulladékmennyiség is.”

A HP Officejet Pro X sorozat Magyarországon novembertől érhető el.Szólj hozzá!

További Office

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin