Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bővül a Ricoh

Office

Bővül a Ricoh

A Ricoh növeli szakértő üzleti szolgáltatásait.

A Ricoh bejelentette, hogy spanyolországi leányvállalata megszerezte az Aventia nevű cég egyik termelőegységét, mely technológiai tanácsadással foglalkozik Spanyolországban. Ezzel a beruházással az Aventia 275 munkavállalója a Ricoh globális hálózatának részévé vált, mellyel új lehetőségek nyílnak a fejlesztésre és szakértelmük terjesztésére. Az Aventia hasonlóan a Ricoh-hoz számos iparágban tevékenykedik; éppen ezért ideális lehetőséget kínál az IT szolgáltatók és dokumentumkezelő szolgáltatók számára, akik értéknövelő üzleti lehetőségeket keresnek; a Ricoh alapvető nyomtatási technológiáinak és egységesített kommunikációjának szolgáltatásával együtt.

„A Ricoh Csoport Aventia termelőegységének megszerzése Spanyolországban értéknövelő módon hat az üzleti vállalkozásokra. Egyaránt elkötelezettek leszünk, hogy kiváló technológiai partnerként szolgáljuk ügyfeleink igényeit, s hogy technológiai szolgáltatásainkkal elősegítsük termelékenységük és hatékonyságuk növelését a technológia vezérelte változások kihívásinak való megfelelés érdekében” – nyilatkozta Ramon Martin, a Ricoh Spain operatív igazgatója.

ricoh_corp_logo

Az Aventia értéknövelt ICT tanácsadással és technológiai szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére. A vállalatot 1996-ban alapították, s mára vezető szerepet tölt be ezeken a területeken. Szakosodott csoportjai megtalálhatók Madridban és Barcelonában, akik a spanyol ipar széles körében nyújtanak támogatást, beleértve a banki szolgáltatásokat, a közüzemeket és a telekommunikációt is.

Az Aventia ügyfelei hozzáférhetnek a Ricoh széles termékpalettájához, amely magában foglalja a Ricoh alapvető nyomtatási technológiáit és egységesített kommunikációját. A Ricoh ügyfelei igénybe vehetik az Aventia ügyfeleinek korábban nyújtott best-in-class IT szolgáltatásait.

Ez a felvásárlás része a Ricoh globális üzleti szolgáltatások infrastrukturális erősítésének, mely által az üzleti vállalkozásoknak olyan eszközöket és szakértelmet nyújtanak világszerte, amivel optimalizálhatják az üzletileg kritikus dokumentumfolyamataikat és az IT szolgáltatásaikat. Ezen üzleti szolgáltatások globális terjeszkedése mellett, a Ricoh ügyfélkörének bővítésére fókuszál, valamint a magas szintű, értéknövelt termékeivel és szolgáltatásaival áll továbbra is rendelkezésükre.



Szólj hozzá!

További Office

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés