Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megtisztítják a levegőt a Samsung klímái

Office

Megtisztítják a levegőt a Samsung klímái

Pollenszűrővel érkeznek a Samsung légtisztító klímaberendezései.

Nyáron sokan nem csak a tikkasztó hőségtől, hanem az allergia bosszantó tüneteitől is szenvednek. Ez a probléma évről évre többeket érint, és igen kellemetlenné teszi a nyári nappalokat, éjszakákat. A Samsung pollenszűrővel is ellátott, K sorozatú Jungfrau klímaberendezései azonban nem csak a szobák hűvös levegőjéről gondoskodnak, hanem annak frissességéről, tisztaságáról és allergénmentességéről is. 

Mivel a pollenek okozta irritáció elsősorban a légúti rendszeren keresztül jut a szervezetbe, nem mindegy, milyen klímát használunk otthonunk hűtésére. A már hazánkban is kapható elegáns, fekete-sötétlila és fehér színekben, egyedi formavilággal elérhető Samsung Jungfrau légkondicionálók hűvös és tiszta levegővel frissítik fel a lakást. Eltávolítják a baktériumokat, allergén anyagokat, amelyek a levegőben terjednek, és friss, hűvös levegőt képeznek. A készülék Full HD szűrője pedig még a legapróbb, mikroszkopikus porszemcséket is kiszűri, és a szennyezett levegőt tiszta, friss fuvallattá varázsolja. Ráadásul, a szűrő tisztítása is roppant egyszerű, ugyanis a csap alatt könnyedén kimoshatók belőle a szennyeződések.

Jungfrau4

Napjaink háztartási gépeitől már az is elvárható, hogy okosak legyenek. A Smart WiFi funkcióval ellátott Samsung klímák egyszerűen működtethetők okostelefonról vagy számítógépről. Ez az innovatív megoldás különösen hasznos tud lenni, amikor munkába menet jut eszünkbe, hogy bekapcsolva hagytuk a berendezést, vagy éppen egy meleg nyári napon a munkából hazafelé tartva el tudjuk indítani a klímakészüléket, hogy kellemesen hűvös várjon bennünket otthon.

A túl sok légkondicionálás azonban nem csak az egészségre veszélyes, de a környezetre nézve is káros, mivel energiát pazarol. A D-light funkció használatával a rendszer automatikusan ellenőrzi és optimalizálja az aktuális páratartalmat és hőmérsékletet, így kevesebb energiát használ fel a kellemes légkör megteremtéséhez

Jungfrau2

A pollenszűrővel ellátott, K sorozatú Samsung Jungfrau légkondicionálók már Magyarországon is megvásárolhatók, ajánlott bruttó 330 000 Ft fogyasztói ártól.



Szólj hozzá!

További Office

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés