Connect with us

Hirdetés

technokrata

A FreeDee a nappalinkba hozza a 3D nyomtatást

Office

A FreeDee a nappalinkba hozza a 3D nyomtatást

Asztali 3D nyomtatók forgalmazását kezdte meg Simó György új startup cége.

A 3D nyomtatók elterjedésével elérkezett a harmadik ipari forradalom. Ezeknek az eszközöknek a segítségével ugyanis már otthon is könnyen készíthetünk egyedi, személyre szabott tárgyakat. Simó György új startup cége, a FreeDee Printing Solutions arra vállalkozik, hogy mindenki számára elérhetővé tegye ezt az új és izgalmas technológiát.

A 3D nyomtatás az egyik legígéretesebb modern technológia, amely a korábbi ipari forradalmakhoz hasonló mértékben változtatja meg mindennapjainkat. Segítségével ma már akár a nappalinkban is készíthetünk egyedi, személyre szabott tárgyakat. A számítógépen, speciális szoftverrel megtervezett modelleket rétegről rétegre nyomtatva válthatjuk valóra képzeletünket, ráadásul a terveket folyamatosan és könnyen megváltoztathatjuk.

freedee_cube_3Dnyomtato

Erre az ígéretes technológiára specializálódott a korábbi T-Online vezér Simó György és társa, Honti Pál nevével fémjelzett magyar FreeDee Printing Solutions. A cég elsőként kezdte meg a szélesebb rétegek számára is elérhető árú asztali nyomtatók forgalmazását. Az új startup által kínált Cube nyomtató kezelése mindenki számára könnyen elsajátítható, ára pedig egy jobb televízióéhoz hasonló. A hordozható, könnyen telepíthető (plug & play rendszerű) Cube nyomtató Magyarországon is elindítja a 3D forradalmát. Segítségével ez az új technológia végre kiléphet a szűkebb szakmai közegből, és eljuthat az otthonokba, irodákba és iskolákba.

Megkezdődött a 3D nyomtatás új, a tömegtermelést átalakító korszaka: a FreeDee Printing Solutions által kínált Cube nyomtatóval otthon, a nappalinkban vagy az irodában hozhatunk létre személyre szabott tárgyakat. A nyomtatóval egyedi tervezésű játékokat, dísztárgyakat vagy akár pótalkatrészeket is készíthetünk.” – mondta el Simó György, a FreeDee Printing Solutions elnöke és alapító partnere. Az asztali 3D nyomtatók térhódítása mellett a technológia elterjedését segítik a letölthető fájlok, valamint a felhasználóknak nyújtott segítség is. A FreeDee a 3D nyomtatók értékesítése mellett teljes körű támogatást nyújt az oktatástól a tervezésen keresztül egészen a bérnyomtatásig.

IMG_5094

A FreeDee Printing Solutions kiállítóként részt vesz a Tech Show június 11-i rendezvényén a budapesti Akvárium Klubban, ahol a látogatók a gyakorlatban is megtekinthetik a Cube nyomtatókat, valamint ott lesz a Design Terminál által szervezett „2B3D – Budapest 3D Printing Days!” elnevezésű rendezvényen június 11-16 között.



Szólj hozzá!

További Office

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés