Connect with us

technokrata

Új szereplő az üzleti célú SSD-meghajtók piacán

Office

Új szereplő az üzleti célú SSD-meghajtók piacán

A KC310 SSD kétszer nagyobb tárhelyet biztosít a Kingston eddigi üzleti meghajtóinál.

A Kingston Digital Europe Co LLP, a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata bemutatta eddigi legnagyobb üzleti szintű mozgóalkatrész nélküli meghajtóját, a 960 GB kapacitású KC310 modellt. A KC310 ideális alternatívája a merevlemez-meghajtóknak, hiszen óriási kapacitásának köszönhetően a felhasználók több adatot és alkalmazást tárolhatnak a korábbiaknál. A Phison PS3110-S10 négymagos, nyolccsatornás vezérlővel ellátott KC310 páratlan, SATA Rev. 3.0 (6 Gb/s) teljesítményével magas olvasási-írási sebességet és IOPS értéket biztosít.

A Kingston csapata a KC310 SSD-t a belépő szintű szerverekhez és a saját adatközpontot üzemeltető vállalatok számára fejlesztette ki, amelyek nagyobb tárhelyet igényelnek a szokásosnál. A meghajtó teljes körű adatvédelmet kínál az Advanced SmartECC™ technológia és a flash-hibakód javítás révén. Egy fennálló hiba esetén az adatok újraépíthetők a még tartósabb és megbízhatóbb kiterjesztett NAND-nak köszönhetően. Az új firmware-alapú teljesítményvédelem segítségével az adatok épségének megőrzése érdekében minimális időt töltenek a gyorsítótárban, és folyamatosan átkerülnek a flash memóriába, ezzel megőrizve épségüket.

KC310_Desktop_Notebook_Bundle_SKC310S3B7A_960GB_hr_20_01_2015_19_51

„Bízunk benne, hogy az ügyfélrendszerek fejlesztésére törekvő vállalati felhasználóink is elégedettek lesznek a belépő szintű kiszolgálók esetében a KC310 modellel, amely kiváló olvasási és írási sebességet, IOPS értékeket, nagy kapacitást és fejlett adatvédelmet biztosít” – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

A Kingston emellett bemutatja a KC300 sorozatot is, amely az ügyfél-felügyeleti szoftvert igénylő vállalatok számára készült, az SSD-k központi irányításához és biztonsági irányelveik létrehozásához. A KC300 modell támogatja a TCG Opal 2.0, az IEEE 1667 és a Microsoft eDrive technológiát, valamint megnövelt energiahatékonyság és vállalati szintű S.M.A.R.T. jellemzi. A meghajtó a díjnyertes SandForce® SF2281 flash-vezérlőt használja; 60 GB, 120 GB, 180 GB, 240 GB és 480 GB-os tárhellyel érhető el.

A KC310 és KC300 SSD-meghajtókhoz hároméves jótállás és ingyenes, napi 24 órában elérhető technikai támogatás jár.Szólj hozzá!

További Office

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin