Connect with us

technokrata

OKI MB700 sorozat: díjnyertes termékek nyomán

Office

OKI MB700 sorozat: díjnyertes termékek nyomán

Már Magyarországon is elérhető az OKI új, A4-es multifunkciós nyomtatósorozata, az MB700 termékcsalád.

Az MC700/MB700 sorozat tagjai nyílt platformmal rendelkeznek, amely lehetővé teszi a dokumentumkezelés és a munkafolyamatok egyszerűsítését a vállalat minden szintjén. A mono és színes multifunkciós gépek széles skálájában bármely szervezet megtalálja az üzleti igényeinek megfelelő modellt és kivitelt.
Az elmúlt 18 hónapban az OKI számos termékkel bővítette kínálatát, amelyek sikeres fogadtatásra találtak a mikro-, kis- és közepes vállalkozásoknál. A vállalat ennek köszönhetően növelte piaci részesedését, valamint megbízható, minőségi és költséghatékony nyomtatási kínálatával megerősítette ismertségét a fogyasztóközpontú értékesítésben.

MB760dn_front

“Új, A4-es színes és mono multifunkciós berendezéseink ezt a sikeres üzleti modellt ültetik át a nagyobb munkacsoportok és vállalatok piacára, biztonságos, rugalmas és átfogó dokumentumkezelést kínálva. A nyomtatási megoldások a tágabb értelemben vett üzleti célokat is szolgálják, mivel segítségükkel a cégek jelentősen növelhetik működési hatékonyságukat, miközben költséget takarítanak meg” – mondta Újlaki Andrea, az OKI Systems (Magyarország) Kft. marketing és kiemelt partner menedzsere.

Hatékony munkavégzés

Az MB700/MC700 sorozat megkönnyíti a papíralapúról a digitális munkavégzésre történő átállást. A nyílt platform lehetővé teszi a különféle munkafolyamatok összekapcsolását az IT rendszerrel, így hozzájárul a teljesítmény növeléséhez. A széria berendezéseinek szoftveres felszereltsége ráadásul hatékony eszközkezelési feladatokat is lehetővé tesz többek között a távoli diagnosztika, illetve a nyomtatásellenőrző és -hitelesítő funkciók révén.

Az MB700/MC700 sorozat az MC760dn/dnfax, MC770dnfax, MC780dfnfax, MB760dnfax, MB770dn/dnfax/dfnfax modelleket foglalja magában, melyek mindegyike beépített tűzőgéppel rendelkezik. A dfn kivitelű nyomtatókban belső finisher is található, amely automatikusan összerendezi és igény szerint összetűzi a kinyomtatott dokumentumokat.

Nagy teljesítmény, magas szintű biztonság

Az új, LED technológiás mono és színes multifunkciós berendezések 23 centiméter átmérőjű, színes háttérvilágítású érintőképernyővel kaphatók, amelynek kezelőfelülete könnyedén testre szabható. Az MC780 40 lap/perc, míg az MB770 52 lap/perc nyomtatási sebességre képes. Ezenkívül az automatikus kétoldalas nyomtatás és szkennelés, a rugalmasan beállítható lapbeolvasási formátumok és rendeltetési helyek, valamint a nagy teljesítményű, 160 GB-os merevlemez az alapkiépítés részeként érhetők el.

MB770dn

A környezetbarát mono multifunkciósokban többek között a titkosított, valamint az azonosítószám alapján történő nyomtatás, a lemeztörlési lehetőség, a kártyaalapú hitelesítést igénylő nyomtatás és egyéb, hasonló funkciók gondoskodnak a biztonságos dokumentumkezelésről.
“Az MC700 sorozat termékei kedvező árukkal, könnyű kezelhetőségükkel, kiváló nyomtatási minőségükkel és a funkciók széles tárházával már több rangos elismerést kivívtak maguknak, köztük a 2013-as Office Oscart. Az MB700 sorozat berendezéseivel együtt ezek a készülékek nemcsak termékkínálatunk fontos alkotóelemei, hanem a hamarosan megjelenő, egyéni igényekre szabható nyomtatási szolgáltatásaink építőkövei is egyben” – tette hozzá Újlaki Andrea.Szólj hozzá!

További Office

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin