Connect with us

Hirdetés

technokrata

AirPlay támogatást kapott az iPad-en is működő YouTube app

Dotkom

AirPlay támogatást kapott az iPad-en is működő YouTube app

A Gmail applikáció megújulása után frissült a YouTube is. Igazi élmény videókat nézni iPhone 5-ön.

Mától számos Apple szolgáltatást is támogat a frissült YouTube applikáció mely mostantól iPhone-ra és iPad-re egyaránt elérhető az AppStore-ban. A friss app maradéktalanul támogatja a 4 hüvelykes kijelzőt is, plusz az iPad-eseknek se kell már kamu programokat töltögetniük a táblagépükre.

Mint már sokan tudják, az Apple az iOS 6 megjelenésével konkrétan száműzte a Google alkalmazásokat a mobil operációs rendszeréből, vagyis se Maps, se YouTube, se semmi nem volt az új iOS-en. A YouTube már korábban elérhető volt iPhone-ra egy különálló alkalmazásként, de az iPad-esek kénytelenek voltak nélkülözni azt, így vagy weben keresztül nézték a videókat, vagy megvásároltak valamilyen kamu YouTube appot az AppStore-ból, melyeknek zöme nem vagy alig működött. Mára ez annyira megváltozott, hogy mostantól iPad-en is működik az eredeti alkalmazás. A Google Maps-re azonban még várni kell.

A másik nagy újdonsága a YouTube update-nek, hogy támogatja az AirPlay lehetőséget is, vagyis hanggal együtt streamelhetjük a videókat az Apple TV-re, mindezt kábel nélkül. Kisebb újítás még, hogy a játszási listánkból kivehetjük a megunt videóinkat, a videók leírásában pedig ráklikkelhetünk a megadott linkekre.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés