Connect with us

Hirdetés

technokrata

Színezd újra az őszt!

Laptop

Színezd újra az őszt!

Bemutatkoztak a Dell új, színes notebookjai.

Nyáron a színek uralták az életed? Végigpörögted a jobbnál-jobb fesztiválokat és bulikat? Esetleg napoztál a strandon, és ha meleged volt, ugrottál egy fejest a vízbe? Ha igen, nyilván Te is egykedvűen tekintesz a mókuskerékben Rád váró feladatokra. De miért ne lehetne a nyár után is színekbe borítani a világot?

A DELL Inspiron 15R laptopod nem fog beleveszni a szürkeskálába, hiszen a cserélhető SWITCH fedlapokat kedved szerint variálva mutathatod meg barátaidnak, épp milyen színben látod a világot. Válassz közülük hangulatodnak megfelelően, és cserélgesd őket akár naponta többször is. Ha pedig megkérdezik, valójában hány laptopod van, mondd nyugodtan: Neked csak erre az egyre van szükséged!

Ahogy hűlnek az éjszakák, és a szabadtéri bulikat felváltják az otthoni filmnézések, az Inspironod egy csapásra átalakul mozivászonná. Ha filmeznél, sorozatot néznél, vagy épp zenét hallgatnál, a DELL Stage szoftverrel kényelmesen tudod élvezni, hiszen a legfrissebb tartalmak mindig előtérben vannak a képernyődön, a moziszalag-szerű felület révén pedig gond nélkül válthatsz kedvenc dalaid, filmjeid között.

Ha pedig hirtelen óriási lesz a hajtás, akkor sem kell aggódnod: a Dell Inspiron 15 modellje felkészült a Rád váró feladatokra. A gyors Intel® processzorok továbbá a nagy tárhely biztosítja a zavartalan, gyors munkát, ha pedig nem megy egy feladat, vagy csak lazítanál egy kicsit, a beépített mikrofon és webkamera segítségével pillanatok alatt kapcsolatba léphetsz barátaiddal.

A Dell Inspiron 15 és 15R laptopok hűségesen fognak szolgálni, hiszen 3 év alapgaranciával kapod kézhez őket. Ha netán mégis sztrájkba lépnének, a választható helyszíni garancia-szolgáltatásnak köszönhetően ki sem kell mozdulnod otthonról, szakképzett kollégánk házhoz érkezik a megoldással. Elfelejtheted a hosszú utazást és a szervizekben való sorban állást, ami egy szeles őszi napon nem utolsó szempont.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés