Connect with us

Hirdetés

technokrata

Wifi-s nyomtatók a Lexmarktól

Laptop

Wifi-s nyomtatók a Lexmarktól

A Lexmark a világon elsőként jelent be közvetlenül internetre csatlakoztatható, érintőképernyős, all-in-one tintasugaras nyomtató-családot. Az ágazat legköltséghatékonyabb all-in-one mono nyomtatóit kis- és középvállalatok számára tervezték, illetve otthoni felhasználóknak szánják. A termékcsalád minden terméke ugyanazt a nyomtatási sebességet és minőséget garantálja, és vezeték nélkül is használható.

A Lexmark bejelentette a teljes 2009 tintasugaras all-in-one (AIO, mindent egyben) nyomtatócsaládot. A nyolc modellből álló új család tagjai ideálisak a kis- és középvállalatok számára, irodai illetve otthoni használatra.

Az új család tagja három, AIO érintőképernyős készülék is a Lexmark új, 4.3″ myTouch technológiájával. A SmartSolutions technológiai innováció kiemelten felhasználóbarát: többek között egyérintéses testreszabást tesz lehetővé, és könnyen beállítható alapfunkciók, jól olvasható grafikus ikonok, és “as needed” (az épp adott munkafolyamat igényei szerinti) navigáció jellemzi.

Az internetre csatlakoztatható, érintőképernyős megoldást az új család három tagja is kínálja: a Platinum, a Prestige és az Interact. A Lexmark 2009 tintasugaras AIO nyomtatócsaládjának minden tagjában megtalálható a szabadalmaztatott Vizix nyomtatási technológia. A rendkívüli gyorsaság és a kiváló minőség mellett sajátossága, hogy a nyomtatófej minden színhez külön színpatront használ. A vállalatok egyedi szükségeire szabva választhatnak nyomtatót, és a jó ár miatt nem kell lemondaniuk a sebességről vagy a minőségről sem.

Az új Vizix rendszerrel a felhasználóknak elég kizárólag azt az egy patront lecserélni, amelyik szín kiürült. A nagy kapacitású fekete patron igény szerinti használatával is ki lehet tolni a következő patroncsere idejét.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés