Connect with us

technokrata

Megérkeztek a Lexmark legújabb lézernyomtatói!

Office

Megérkeztek a Lexmark legújabb lézernyomtatói!

Megérkeztek a Lexmark legújabb lézernyomtatói!

A Lexmark bemutatja a kis- és középvállalkozások számára tervezett új termékcsaládját, melyhez négy év garanciát biztosít

A Lexmark legújabb lézernyomtatóit kifejezetten kis- és középvállalkozások számára tervezte, melyekhez négy év garanciát biztosít

 

  • A képalkotás terén világelső Lexmark International, Inc. (NYSE: LXK), bejelentette KKV-knak szánt új termékcsaládja bevezetését, hozzátéve azt, hogy a készülékekre négy év garanciát biztosít. Ezek a nagyteljesítményű és kedvező árú modellek teljes lelki nyugalmat garantálnak hosszú jótállási idejük révén és azáltal, hogy tökéletesen a KKV-k igényeire szabták őket.
  • A Lexmark 4 év garanciát kínáló, KKV-k számára készült terméksora 23 lézernyomtatóból áll, a belépő szintű monokróm és színes nyomtatóktól egészen a munkacsoportoknak szánt multifunkciós készülékekig és MFP-kig (Managed Print Service = Felügyelt Nyomtatási Szolgáltatások). A terméksor célja az üzleti termelékenység fellendítése, mely érdekében csúcskategóriás funkciókat kínál igen versenyképes árakon. A lehetőségek között megtalálhatók különböző hálózatos és biztonsági funkciók, valamint olyan beépített jellemzők, mint például a kétoldalas, a vezeték nélküli és a mobil nyomtatás lehetősége.
  • A KKV-knak szánt új nyomtatókra négy év garancia és széles körű támogatás vonatkozik, így ezekkel a készülékekkel a felhasználók teljes nyugalmat élvezhetnek. A Lexmark ügyfelei ingyenes, 24 órás online segítségnyújtást és munkaidőben telefonos technikai támogatást vehetnek igénybe.
  • A Lexmark 4 év garanciát biztosító, KKV-knak szánt terméksora a legmagasabb színvonalat nyújtó prémium technológiát kínálja. A Lexmark ágazatvezető nyomtatási megoldásaira és több mint 25 éves szakértelmére épülő új, KKV-knak szánt termékcsalád Magyarországon és az EMEA régióban a prémium technológiai forgalmazók szakosodott hálózatán keresztül érhető el.

További Office

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu