Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Lexmark bemutatja: A3-as nyomtatók nagyigényű munkacsoportoknak

Office

A Lexmark bemutatja: A3-as nyomtatók nagyigényű munkacsoportoknak

A Lexmark bemutatja: A3-as nyomtatók nagyigényű munkacsoportoknak

A képalkotó megoldások terén világelső Lexmark International, Inc. bemutatta A3-as színes lézernyomtatóinak és intelligens multifunkciós termékeinek (MFP-k) legújabb generációját, köztük kilenc olyan új modellt, amelyek a legnagyobb igényeket támasztó munkacsoportokat hivatottak gyors, hatékony és biztonságos képalkotó szolgáltatásokkal kiszolgálni.

A Lexmark CS920 és a Lexmark CX920 sorozat kínálja a leggyorsabb Lexmark nyomtatókat és szkennereket, valamint a legnagyobb papírkapacitást:

    • A CX924 a leggyorsabb lézer MFP, akár 65 oldal/perc sebességgel.
    • A CX920 sorozat kínálja a leggyorsabb szkenner akár 80 oldal/perc sebességgel.
    • A színes lézernyomtató-kínálatban mindkét eszköz a legnagyobb papírkapacitást biztosítja 6650 lappal.

cs924

A CX920 sorozat maximális havi aktív ciklusideje 200 000 és 250 000 oldal között van, ami az igen magas teljesítményigényeket is kielégíti.

E gyors, nagykapacitású, színes A3-as eszközök minden tekintetben hozzák a Lexmark-termékek előnyeit:

    • Egyszerű használat: A nagy fényerejű, új generációs, 10 hüvelykes érintőképernyő a Lexmark saját fejlesztésű e-Task felhasználói felületével olyan intuitív, ikonokkal és szöveggel segített élményt kínál, amely lépésenként viszi végig a felhasználót egy-egy folyamaton.
    • Rugalmasság: A felhasználói élményt és a hatékonyságot a felhasználói felületen elhelyezett saját alkalmazások, pl. a Lexmark Print Release vagy Mobile Print alkalmazása javítják. Az eszközök szintén személyre szabhatók opcionális alkalmazásokkal, illetve a felhasználók saját alkalmazásaival.
    • Kezelhetőség: A CS920 és a CX920 sorozathoz tartozó készülékek csatlakoztatás után azonnal szerves részeivé válnak a már meglévő Lexmark flottának, teljes körű flottamenedzsmenttel, proaktív diagnosztikával és a firmware távoli frissíthetőségével.
    • Biztonság: A Lexmark valamennyi CS920 és CX920 eszközbe beépítette átfogó, teljes körű biztonsági portfolióját, ami biztonságosabb és hatékonyabb környezetet biztosít.
    • Mobil lehetőségek: A mobil lehetőségek között megtaláljuk az egyszerű nyomtató-felfedezést és a mobil nyomtatást iOS-ról, Androidról vagy Google Cloud eszközökről, továbbá a mobil szkennelést és a teljes adminisztrációt mobil szabályzatok, opciók és alapértelmezések konfigurálásához.
    • Hozzáférhetőség: Az integrált hangos útmutató, a szabványos jack fejhallgató-csatlakozó, a dönthető kezelőpanel és a kétujjas képernyőnagyítás lehetősége különböző szintű képességekkel optimalizálják a hatékonyságot és nyújtanak jobb élményt valamennyi felhasználó számára.
    • Integráció a Lexmark szolgáltatásaival: A CS920 és a CX920 sorozatba tartozó valamennyi eszköz teljes egészében kompatibilis a fő Lexmark szolgáltatásokkal, a kezelt nyomtatási szolgáltatásoktól a Lexmark nyomtatáskezelésig.

A bemutatott termékek még idén elérhetők lesznek.

A Lexmark CS920 sorozatot és a Lexmark CX920 sorozatot olyan nagy munkaigényű munkacsoportok számára terveztük, amelyeknek gyors, hatékony és intuitív eszközökre van szükségük”

– mondta Allen Waugerman, a Lexmark vezető alelnöke és műszaki vezérigazgató-helyettese.

„Ezek az új eszközök ötvözik a csúcskategóriás, nagy munkacsoportos színes A3-as készülékeket a színes A4-as eszközkínálatunk valamennyi lehetőségével és funkciójával, kiegészítve ezzel díjnyertes színes lézernyomtató-portfoliónkat.”

cs923

Aki szeretne jobban belemerülni a részletekbe. az alábbi linkeken megteheti:

További Office

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés