Connect with us

technokrata

Virtualizációval növeli a HP a tároló hardverek gazdaságosságát

Laptop

Virtualizációval növeli a HP a tároló hardverek gazdaságosságát

A HP ma bejelentette, hogy olyan szerver virtualizációs megoldásokat fejlesztett ki, amelyek csökkentik az ügyfelek informatikai adattároló eszközeinek költségeit: az új StorageWorks Enterprise Virtual Array 6400 és 8400 (EVA6400/8400), valamint a SAN Virtualization Services Platform 2.1 (SVSP 2.1) tovább bővítik a HP virtualizációs portfolióját.

Mindkét megoldás lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy hatékonyabban használják informatikai környezetüket, mivel a HP megoldásainak segítségével kevesebb új tároló kapacitásra lesz szükségük.

Az informatikai szakemberekre ma számos kihívás vár: kezelniük kell a robbanásszerűen növekvő adatmennyiséget, az adatközpontok növekvő komplexitását és implementálniuk kell a legújabb alkalmazásokat is, mindezt úgy, hogy csökkentsék a tárolókapacitások költségeit és egyszerűsítsék az adatközpontok menedzsmentjét. Ebben a folyamatban kulcsszerep jut a virtualizációnak, amely a merevlemezek, illetve adattároló szerverek típusától és földrajzi elhelyezkedésétől függetlenül magasabb kihasználtsági fokot tesz lehetővé.

Az elmúlt évtizedben a HP több mint 120.000 virtualizált adattároló megoldást értékesített, s a jövőben is olyan megoldásokat kíván bevezetni, amelyek egyszerűsítik a kezelhetőséget, az adatmentési és adatvédelmi szolgáltatásokat.

Az új EVA6400/8400 egy megbízható, könnyen kezelhető és költséghatékony virtualizációs vállalati adattároló megoldás, amelyet maximális teljesítményre és a tárolókapacitás kihasználására optimalizáltak, s amely a futó alkalmazások függvényében automatikusan beállítja az erőforrás-igényt. Az EVA6400/8400 beépített adatvédelmi szoftvere valós idejű adat-visszaállítást, migrációt és gyors visszaállítási szolgáltatást tesz lehetővé a tároló hardverek közt anélkül, hogy megszakadna a szolgáltatás.

Az új, könnyen kezelhető szoftvernek köszönhetően a HP EVA6400/8400 akár 50%-os adminisztratív költségmegtakarítást eredményez a piacon kapható hasonló megoldásokkal szemben.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu