Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újrafelhasznált nyomtatópatronok az Imationtől

Laptop

Újrafelhasznált nyomtatópatronok az Imationtől

Az Imation Europe piacra dobja legújabb, újrahasznosított alkatrészek felhasználásával gyártott tintapatron-családját.

Az új Imation nyomtatópatronok használatával mérséklődik a károsanyag-kibocsátás és a költségek is 25-30 százalékkal csökkenthetők. Az Imation nyolc gyártó nyomtatójához kínálja új patronjait, amelyek legalább nyolcvan százaléka újrahasznosított elemekből áll, miközben ugyanazt a minőséget biztosítja a felhasználóknak, mint a nyomtatókhoz a gyártók által kínált saját márkás termékek.

Az Imation legújabb nyomtatópatronjainak nagy része újrafelhasznált alkatrészekből áll, így a termékek előállításához kevesebb energia és nyersanyag felhasználására van szükség. Ennek a gyártási módnak az alkalmazásával nemcsak kevesebb hulladék keletkezik, de a késztermékek ára is alacsonyabb lesz.

Az Imation minden egyes patront új tartállyal és tonerrel szerel fel, míg a többi alkatrész és a burkolat újrafelhasznált részegységekből áll. A gyártás első lépéseként az újra felhasználásra kerülő elemeket alaposan megtisztítják, a kopott, elhasználódott részegységeket pedig kicserélik.

“Az újra felhasznált alkatrészekből álló tintapatronok előállítási költsége sokkal alacsonyabb, mint azoké, amelyek teljes egészében új elemekből állnak. Ezáltal akár 25-30 százalékkal is alacsonyabb lehet ezeknek a nyomtatópatronoknak az ára, miközben kiváló minőséget nyújtanak a vásárlóknak.” – mondta Patrick Bertschat, az Imation termékmenedzsere.

Az új, költséghatékony Imation nyomtatópatronok segítségével azonban nem csak a költségek lesznek alacsonyabbak, hanem a károsanyag-kibocsátás is csökkenthető, s egyben megfelelnek az OEM (Original Equipment Manufacturer) termékekkel szemben támasztott minőségi előírásoknak valamint különböző nemzetközi szabványoknak is. Az Imation új nyomtatópatron-családja illeszkedik a vállalat most formálódó környezetpolitikájába, hiszen a gyártáshoz kevesebb energiát és nyersanyagot használnak fel, valamint kevesebb hulladékot is termelnek.

Az Imation, a vásárlók igényeihez alkalmazkodva nyolc gyártó nyomtatóihoz ajánlja új patronjait; egyaránt kapható HP, Canon, Lexmark, Brother, IBM, Panasonic, Kyocera és Samsung gyártmányú berendezésekkel kompatibilis változat.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés