Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új ügyvezető igazgató a Hankook Tire budapesti értékesítési központja élén

E-gazdaság

Új ügyvezető igazgató a Hankook Tire budapesti értékesítési központja élén

Új ügyvezető igazgató a Hankook Tire budapesti értékesítési központja élén

Min Sung Won személyében új ügyvezető igazgató érkezett a Hankook Tire Budapest Kft. fővárosi értékesítési központja élére.

Az új ügyvezető a prémium abroncsgyártó értékesítési és marketing tevékenységeinek stratégiai irányításáért felel a magyar és a román piacon. Min Sung Won a koronavírus járvány által támasztott nehézségek közepette széleskörűen megalapozott szakmai ismereteire és iparági tapasztalataira támaszkodva veszi át a budapesti központ irányítását és biztosítja további eredményes működést.

Min Sung Won az Arizonai Állami Egyetemen 2003-ban kommunikáció szakon szerzett diplomát, majd a koreai Sogang Egyetem marketing mesterképzésében vett részt. Pályafutását a Hankook Tire globális vállalati kommunikációs csapatánál kezdte 2006-ban, és számos különféle pozíciót töltött be a cégcsoport koreai, észak-amerikai és európai vállalatainál. Az elmúlt évek során a vállalati kommunikáció, az értékesítés, a márkaépítés és a marketingstratégia területén szerzett tapasztalatot. Budapesti kinevezését megelőzően a Hankook európai központjában működő marketingstratégiai csapattal dolgozott.

„Amióta 2007-ben letettük itt a Hankook regionális termelésének alapjait, Magyarország vállalatunk számára stratégiai jelentőségű piac”

mondta Sanghoon Lee, a Hankook Tire Europe elnöke.

„A gumiabroncs-értékesítésben és marketingkommunikációban szerzett sokéves tapasztalatának köszönhetően biztosak lehetünk abban, hogy Min Sung Won a járvány által előidézett nehezítő körülmények ellenére is folytatja elődeinek sikeres és eredményes munkáját a magyar piacon.”

„Nagy örömömre szolgál, hogy csatlakozhatok a Hankook magyarországi értékesítési és marketing csapatához. Lenyűgözőnek tartom azokat az innovációkat, amelyeket a vállalat a gumiabroncsok piacán évről évre bevezet. Noha tisztában vagyunk az előttünk álló kihívásokkal, ambiciózus célokat tűztünk ki a fenntartható növekedés érdekében, és nincs kétségem afelől, hogy a következő évek során a Hankook tovább erősíti pozícióit Európában”

– mondta Min Sung Won.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés