Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új, színes multifunkciósok a Xeroxtól

Laptop

Új, színes multifunkciósok a Xeroxtól

Könnyű kezelhetőség és biztonságos nyomtatás jellemzi a Xerox újdonságait.

A Xerox három új, színes multifunkciós berendezése nyomtat, másol, szkennel, valamint faxol. A könnyen kezelhető Xerox WorkCentre 77-es sorozat leggyorsabb tagja 75 fekete-fehér, illetve 50 színes oldalt nyomtat és másol percenként, ezenkívül hasznos biztonsági és költségfigyelő funkciókat kínál. A nagy teljesítményű berendezések nyújtotta előnyöket elsősorban a közepes és nagy nyomtatási igényű irodák, üzletágak, illetve vállalati egységek tudják jól kihasználni.

Iparági előrejelzések szerint az A4 papírméretet kezelő színes multifunkciós berendezések – köztük az új Xerox modellek – piaca világszerte előreláthatólag gyorsabban fog növekedni, mint bármely más irodai másolásra, illetve nyomtatásra alkalmas eszközé. Az új Xerox berendezések fejlett funkciói további lendületet adnak ennek a növekedésnek. A gépek 2400×2400 dpi-s képfelbontása a szegmens legmesszemenőbb követelményeinek is megfelel, az alkalmazott Xerox emulzióaggregációs, magas fényű toner pedig tovább tökéletesíti a nyomtatási minőséget. Az opcionális EFI Fiery hálózati szerver továbbá szín- és munkafolyamat-vezérlő eszközöket biztosít, amelyekkel pontosíthatjuk a színbeállításokat és automatizálhatjuk többek között az oldalbeállításokat.

#img1#

A berendezések nagy sebessége gyors munkavégzésre ad lehetőséget. A WorkCentre 7755 40 színes, illetve 55 monokróm lapot nyomtat percenként, míg ezen mérőszámok aránya a WorkCentre 7765 esetében 50/65, a WorkCentre 7775 esetében pedig 50/75. A gépek ezenkívül percenként 80 fekete-fehér, illetve 50 színes oldalt szkennelnek 600×600 dpi felbontásban.

Az új multifunkciósokon egyszerre többen is végezhetnek különböző feladatokat, amit a Xerox Extensible Interface Platform nevű felület még tovább tökéletesít. Az EIP segítségével a felhasználók személyre szabott alkalmazásokat érhetnek el az eszköz egyszerűen kezelhető érintőképernyőjéről Hogy a munkafolyamatokat minél kevesebbszer kelljen megszakítani, a berendezésekben egyszerre két fekete tonerkazetta áll rendelkezésre, a papír működés közben is utántölthető, az automatikus “print around” funkció pedig a beállított papírfajták, illetve -méretek rendelkezésre állása alapján rangsorolja a folyamatban lévő műveleteket. A kétirányú nyomtató drivereknek köszönhetően időt takaríthatunk meg, mivel a berendezések működését a számítógépről követhetjük nyomon. A gépek számos kellékanyagának cseréje nem igényli szakember segítségét, beleértve a tonereket, a dobkazettákat, a beégetőművet, a koronaszálat  és a használttoner-tartót.

A berendezések 3.260 lapot tudnak kezelni, és ez a kapacitás 5.260 lapig növelhető, így akár hat tálcából végezhetjük a feladatokat megszakítás nélkül, amelyek közül az egyik egy 250 lapos automatikus kétoldalasdokumentum-adagoló egység. Mindegyik tálcába helyezhető nagy, akár 300 gramm tömegsúlyú média. A számos befejezési funkció az egyszerű ofszet gyűjtőtálcától az olyan funkciókig terjed, mint a kötegelés, a lyukasztás, a kapcsozás, a nyeregtűzéses füzetkészítés, a hajtás és a feldolgozás utáni lapbeszúrás.

A Xerox CentreWare Web-en keresztül a rendszergazdák egyszerűen telepíthetnek, konfigurálhatnak, vezérelhetik a rendszer működését, valamint felügyelhetik a hálózati eszközöket gyártótól függetlenül. A Xerox Standard Accounting szabályozza a berendezésekhez való hozzáférést, és adatokat gyűjt a nyomtatásról, szkennelésről, másolásról és faxolásról. Segítségével felhasználónként vagy csoportonként szabályozhatjuk és ellenőrizhetjük a színes nyomtatásra és másolásra való jogosultságot, ezáltal a költségek könnyen követhetők. További automatikus funkciók használatával üzemeltetési naplót készíthetünk és küldhetünk a Xerox szerviznek, valamint automatizálhatjuk a számlálók leolvasását. A beépített és választható biztonsági alkalmazások révén a felhasználók számos esetben saját maguk állíthatják be a munkafolyamatok biztonsági felügyeletét, nyomon követve a gépek használatát és ellenőrizve a hozzáférést, valamint a feldolgozott adatokat.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés