Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megérkeztek az IBM új generációs szerverei

Laptop

Megérkeztek az IBM új generációs szerverei

Az IBM a közelmúltban mutatta be az Intel Xeon 5500 processzorokra épülő System x szerverek és szerverszoftverek új generációját, amelyek megkönnyítik a virtualizált számítástechnikai rendszerek tömeges üzembe állítását és jelentősen visszafogják az elszabadult működési költségeket a nagyobb teljesítmény, az egyszerűbb felügyelet és a jobb kihasználtság révén.

A hardveres újítások mellett az IBM új, a Systems Director 6.1-et kiegészítő felügyeleti szoftvert is készített, hogy az ügyfelek automatikusan felügyelhessék a virtuális és fizikai eszközöket a különféle platformokon. Az IBM Power rendszerek, a System z rendszerek, a tárolóeszközök és a nem IBM x86-os szerverek támogatását egyaránt ellátó szoftverrel a felügyeleti költségek akár 44 százalékkal is csökkenthetők.

“A VMware és az IBM évek óta szorosan együttműködik. A két cég egymás szakértelmét kihasználva javítja az eszközök informatikai hatékonyságát és felügyelhetőségét, illetve szabadabb választási lehetőségeket kínál vásárlóinak” – mondta Brian Byun, a VMware Global Alliances részlegének alelnöke. -“Az akár 96 processzormag kezelésére is képes bővítési kapacitással és az akár 1 TB memória használatának lehetőségével az IBM System x szerverei jól illeszkednek a VMware hamarosan megjelenő következő generációs vice VMware vSphere termékcsaládjához, és kiváló lehetőséget kínálnak a saját számítási felhő-környezetet megvalósítani kívánó vásárlók számára.”



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés