Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyar kutatók termékajánló rendszere Japánban

Laptop

Magyar kutatók termékajánló rendszere Japánban

A Scarab Research bejelentette, hogy disztribútori megállapodást ír alá a tokiói székhely 3NF Corporation-nel. A 3NF a Scarab személyre szabott termékajánló rendszerét, a Scarab Platformot forgalmazza majd Japánban.

A Scarab Platform vállalati szint termékajánló rendszer, mely a kutatási eredmények alkalmazásával, illetve a felhasználói viselkedési minták monitorozása révén magas szint, azonnali, valós idben generált termékajánlásokkal képes kiszolgálni online kereskedők honlapjait.
 
“Ez a megállapodás azért fontos lépés a cégnek, mert így bejuthatunk a világ második legnagyobb gazdaságának online kereskedelmi piacára, ahol a legnagyobb kereskedő cégek is jelen vannak – hangsúlyozta Maróy Ákos, a Scarab Research technológiai igazgatója.
 
A Scarab Platform vadonatúj termékajánló rendszer, mely a legmagasabb szint, személyre szabott termékajánlások elállítását teszi lehetvé, hatékonyabbá téve ezzel az online kereskedelmet. A platformot a Scarab Research tudományos kutatásai alapján hozták létre, beépítve a legújabb matematikai és statisztikai modelleket, valamit a felhasználók viselkedését elemz szrést (collaborative filtering).



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés