Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a Mono Tools

Laptop

Itt a Mono Tools

Hatmillió .NET fejlesztő készíthet linuxos alkalmazásokat a Novell új Mono Tools megoldásával.

A Novell bejelentette az első kereskedelmi forgalomban is elérhető megoldást, amely segíti a Linux, UNIX és Mac OS X rendszereken futó .NET alkalmazások fejlesztését Visual Studio környezetben. A Microsoft Visual Studio integrált fejlesztőkörnyezetéhez készült új bővítménymodul, a Mono Tools for Visual Studio abban segíti a .NET fejlesztőket, hogy a már megszokott Visual Studio használatával tervezzenek, kódoljanak és tartsanak fenn többplatformos alkalmazásokat. A Mono Tools használatával jelentősen csökkenthető a fejlesztési költség és idő, így a fejlesztők és a független szoftvergyártók gyorsan és egyszerűen bővíthetik piaci és telepítési lehetőségeiket.

“A Microsoft Visual Studio egy integrált környezet, amely a tervezéstől a telepítésig tartó fejlesztési folyamatot egyszerűsíti le” – mondta Cyrill Glockner a Microsoft Corporation üzleti fejlesztéssel, platformokkal és eszközökkel foglalkozó részlegének igazgatója. “A Microsoft Visual Studio Industry Partner Programmal (VSIP) olyan eszközök fejlesztését támogatjuk, amelyek zökkenőmentesen integrálhatók a Microsoft Visual Studio alkalmazással, és segítik ügyfeleink sikeres működését. A Mono Tools for Visual Studio több mint hat millió, .NET rendszert használó mérnök számára teszi lehetővé, hogy a Microsoft eszközeik és saját tudásuk kihasználásával újabb értéket teremtsenek” – tette hozzá Glockner.

A Mono Tools for Visual Studio lehetővé teszi a Microsoft Visual Studio használatában járatos C# és .NET fejlesztőknek, hogy az általuk használt integrált fejlesztő környezetet megtartsák, és  hasznosítsák meglévő gyakorlatukat és .NET kód-, tár- és eszközrendszerüket a Linux, UNIX és Mac OS X rendszeren futó alkalmazások fejlesztésére és az alkalmazások átvitelére. A Mono Tools megjelenése előtt a .NET alkalmazások átviteléhez új programozási eszközök elsajátítására és az alkalmazások újraírására vagy átalakítására volt szükség. A Visual Studio használatát ismerő fejlesztők a Mono Tools segítségével közvetlenül a Visual Studio környezeten belül használhatják ki már meglévő ismereteiket és szakértelmüket a többplatformos alkalmazások telépítésére és a kapcsolódó problémák azonosítására.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés