Connect with us

Hirdetés

technokrata

Díjazták a Sharp multifunkciós másolóit

Laptop

Díjazták a Sharp multifunkciós másolóit

A Sharp ismét díjat kapott a független irodai eszközöket tesztelő kutatóintézettől, a Buyers Laboratory, Inc.-től (BLI), új multifunkciós másolóinak (MFP) innovatív tervezésükért. A díjazott termékekhez tartoznak a csúcsminőségű MX-2600N és MX-3100N modellek. A “Kimagasló Teljesítményért Díj” kitüntetés tovább bővíti a BLI által Sharp termékeknek ítélt díjak sorát.

“A Sharp rendkívül büszke arra, hogy a BLI ismét díjjal tüntette ki termékeit, azok formavilágát és használhatóságát honorálva” – mondta Keiichi Katsuta, a Sharp Információs Rendszerek Európai Részlegének elnöke a díj kapcsán.

Túl a BLI által korábban már elismert, azóta az idő próbáját is kiálló alaptulajdonságokon, mint a kivételes képolvasó funkció és a Sharpdesk, a Sharp intuitív dokumentumkezelő programja, az intézet a készülék vásárlásakor nem elhanyagolható szempontnak mondható megannyi új formai fejlesztést emelt ki. Ezek közül egy, az iparágban úttörőnek számító beépített, a géptestből kihúzható QWERTY billentyűzet.

Az integrált szoftveralkalmazások a Sharp nyílt forráskódú rendszerének (Sharp OSA – Open System Architecture) köszönhetők, amely lehetővé teszi a harmadik fél által fejlesztett programok és alkalmazások rendszerbeintegrálását, amelyek így további extrával könnyítik és automatizálhatják a szokásos irodai feladatokat, mint például a már meglévő munkafolyamatba történő dokumentum digitalizálását: akár egy számla nyilvántartásba történő bemásolását.

A Buyers Lab-nél dolgozó kutatókra szintén nagy hatással volt az új gépek modern formavilága (a maguk vonzó megjelenésével, érdes felületeivel és lekerekített éleivel, amelyek így bármely modern irodai környezetben megállják a helyüket) valamint a távműködtetésű kezelőpanel (Remote Front Panel Utility). A távműködtetésű kezelőpanel megkönnyíti az adminisztrátorok munkáját azáltal, hogy akár saját személyi számítógépük képernyőjéről is nyomon követhetik és kezelhetik az MFP kezelőfelületét, épp úgy, mintha a készülék mellett állnának.

Az új termékek kapcsán Keiichi Katsuta a Sharp a felhasználói élményt szem előtt tartó fejlesztési elveire hívta fel a figyelmet: “A Sharp továbbra is elkötelezett a tekintetben, hogy felhasználóit a munka hatékonyságát elősegítő, minél kifinomultabb formai újításokkal lássa el és ez a díj voltaképpen ennek az elkötelezettségnek az igazolása. Az olyan fejlesztések, mint a géptestből kihúzható billentyűzet, a távműködtethető kezelőpanel és az esztétikus formatervezés a felhasználóink által támasztott elvárásokat hivatottak kielégíteni, ily módon is hozzájuttatva őket a lehető legjobb felhasználói élményhez.”



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés