Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Apple bemutatta az új Mac Pro számítógépet

Laptop

Az Apple bemutatta az új Mac Pro számítógépet

Az Apple bemutatta az Intel “Nehalem” Xeon processzorokat és egy új generációs rendszerarchitektúrát használó Mac Pro számítógépet, mely az előző generációs rendszer teljesítményének csaknem kétszeresét nyújtja. Az új Mac Pro a legfejlettebb grafikus technológiákat tartalmazza, és a megújult belső felépítésnek köszönhetően a bővítése még egyszerűbb.

Az új Mac Pro maximálisan 2,93GHz sebességgel működő Intel Xeon processzorokat tartalmaz, melyek mindegyikébe integrált memóriavezérlőt szereltek, háromcsatornás 1066MHz DDR3 ECC memóriával. Alapkiépítésben minden Mac Pro 512MB GDDR3 memóriát tartalmazó NVIDIA GeForce GT 120 grafikus kártyával kerül forgalomba, de ATI Raeon HD 4870 is választható opcionálisan.

A Mac Pro négy közvetlenül csatlakoztatható, kábelmentes merevlemez-fiókot tartalmaz, melyekkel az 1TB méretű, 7200 fordulatszámú Serial ATA meghajtók használatakor összesen 4TB belső tárkapacitás alakítható ki. Az opcionálisan beszerezhető, kábelmentes Mac Pro RAID kártya maximálisan 550MB/s teljesítményt nyújt, és lehetővé teszi, hogy a négy belső foglalat RAID 0, 1, 5 vagy 0+1 konfigurációban legyen kialakítható a fokozott lemezteljesítmény és redundáns adatvédelem érdekében.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés