Connect with us

Hirdetés

technokrata

A nagyformátumú nyomtatók elérhetők az ArchiCAD-ből

Laptop

A nagyformátumú nyomtatók elérhetők az ArchiCAD-ből

A Canon iPF605/610/710/720/810/820 típusú nagyformátumú eszközei az ArchiCAD 11. és 12. verziójában HPGL nyomtatóként már alapkiépítésben kiválaszthatóak.

A Canon nagyformátumú nyomtatócsaládjának kifejezetten CAD/GIS piacra fejlesztett nyomtatói mind a HPGL2, mind pedig a HP-RTL nyomtatónyelvet támogatják. A Canon csapata az ArchiCAD építészeti tervezőprogram fejlesztőjével közösen tesztelte a funkció megbízhatóságát és működőképességét, így alapkiépítésben, a program menüjében elérhetővé tették a Canon nagyformátumú nyomtatóit.

Ennek köszönhetően az ArchiCAD program által kínált nyomtatók közül a felhasználók már könnyedén kiválaszthatják a megfelelő nagyformátumú Canon berendezést. Az egyszerűen kezelhető megoldással egyértelművé válik a nyomtatás munkafolyamata, csökken a hibalehetőségek száma, továbbá gyorsabb feldolgozási idő érhető el.

“Az elmúlt öt évben a Canon jelentős részesedést szerzett a nagyformátumú nyomtatók szegmensében a hosszabb ideje jelen lévő piaci szereplők ellenében. Az ArchiCAD-el közös tesztek és eredmények is azt mutatják, hogy jó irányba haladunk” – tette hozzá Yuichi Miyano, a Canon nagyformátumú megoldások részlegének európai marketingigazgatója.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés