Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Canon bemutatta monokróm imagePRESS termékcsaládját

Laptop

A Canon bemutatta monokróm imagePRESS termékcsaládját

A Canon vállalata további információkat jelentett be az Európában áprilisban megjelenő Helix Production Workflow szoftverről és a monokróm imagePRESS termékcsaládról.

A három új imagePRESS modell – a Canon imagePRESS 1110, 1125 és 1135 – olyan termékcsaládot alkot, amely egyaránt kielégíti a vállalati reprográfiai részlegek, a nyomtatási szolgáltatók, valamint a kereskedelmi nyomtatási piacok szükségleteit és elvárásait. A Canon felmérése szerint a nagypéldányszámú nyomtatás csaknem egyharmada jelenleg fekete-fehér, és ennek a mennyiségnek 42 százaléka digitálisan kerül nyomtatásra, így igen magas az igény a monokróm nyomdai berendezésekre.

A Canon imagePRESS 1110 akár 6600, a Canon imagePRESS 1125 modell 7500, míg a Canon ImagePRESS 1135 akár 8100 nyomatot készít óránként. Mindhárom készülék 52 g/m2 és 300 g/m2 közötti bevonat nélküli, valamint legfeljebb 240 g/m2 bevonatos papírra képes nyomtatni akár 1200x1200dpi felbontás mellett. A felsorolt modellek egy digitális nyomdai berendezésekből álló moduláris termékcsaládot alkotnak, amely termelékenysége, rugalmassága és minősége szinte minden igényt kielégít.

Ezek a monokróm digitális nyomdagépek árukat tekintve az alacsonyabb kapacitású kimeneti eszközökhöz állnak közel, terhelhetőség szempontjából mégis vetekszenek a közepes termelési kapacitású berendezésekkel: nyomatszámuk havonta akár a 3 millió példányt is elérheti. A modellek alkalmazási területe rendkívül széles, így katalógusok, füzetek, direkt marketing levelek, prezentációk, hírlevelek, pénzügyi beszámolók, űrlapok, telefonkönyvek, valamint több médiára kiterjedő kampányok kivitelezéséhez is optimális megoldást kínálnak.

Az imagePRESS termékcsalád még magasabb szintű használatának érdekében a modellekhez megrendelhető az NT-Ware által fejlesztett Helix Production Workflow program. A szoftver gördülékenyebbé teszi az igény szerinti termelési nyomtatási folyamatokat, segíti a személyre szabott, kis sorozatú nyomtatásokat, valamint integrálja a nyomtatási megrendeléseket és a nyomtatást.

A Helix Production Workflow szoftvercsomag különösen hasznos megoldásként szolgálhat a webes nyomtatási hálózatot és a termelési helyet összekötő kapocsként. Az InfoTrends felmérési eredményei szerint a webes nyomtatási megrendelések mennyisége 2006 és 2010 között várhatóan megduplázódik, amely évente több mint 8 millió példányt jelent. Jövőre az európai nyomtatási szolgáltatók több mint felénél már elérhetővé válik a Web-to-Print szolgáltatás.

A Helix Production Workflow rendszert a piaci igényeknek megfelelő egyik legintuitívabb és leghatékonyabb munkafolyamat-kezelő megoldásnak tervezték, amely a nyomtatási feladatok minden részét összehangolja a Canon imagePRESS termékcsalád működésével. A program a Canon uniFLOW Output Manager szoftverével is együttműködik, illetve ráépül: ennek köszönhetően a már meglévő berendezések felhasználóinak semmilyen fennakadással nem kell számolniuk.

A Helix Production Workflow szoftver, valamint az imagePRESS 1110, az imagePRESS 1125 és az imagePRESS 1135 Magyarországon 2009 májusától érhető el.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés