Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mi lesz veled USB 3.0?

Laptop

Mi lesz veled USB 3.0?

Kingston tervek 2011-re.

A Las Vegas-i Consumer Electronics Show-n ismertette idei évre vonatkozó terveit a Kingston. Eszerint 2011-ben tovább bővíti az USB 3.0 technológiát használó termékek támogatottságát: USB 3.0-s Flash meghajtók átfogó csomagjának fejlesztését tűzte ki célul. A Kingston Technology a jelenleg elérhető leggyorsabb USB 3.0 meghajtót teszi elérhetővé a professzionális felhasználók és a megszállott játékosok számára. A DataTraveler HyperX 3.0 lesz a technológia zászlóshajója, egyben pedig a nagyteljesítményű Kingston Flash SSD-meghajtókból, USB-s meghajtókból és memóriakártyákból álló, a HyperX memóriamodulokat kiegészítő HyperXperience termékcsalád meghatározó tagja.

2010 szeptemberében a Kingston megjelentette a DataTraveler Ultimate 3.0-t, az első SATA bridge-chipeket használó, nagy adatátviteli sebességet biztosító USB 3.0 Flash meghajtót. Miután elérhetővé váltak az egylapkás vezérlők, a Kingston bejelentette a DataTraveler Ultimate 3.0 második generációját, amely 16 GB, 32 GB és 64 GB méretben megvásárolható. Az egylapkás vezérlő lehetővé teszi a jobb USB 3.0-kompatibilitást és a nagyobb sebességet.

Kingston DataTraveler Ultimate pendrive

Egyre több USB 3.0-s képességekkel rendelkező személyi számítógép jelenik meg az év hátralévő részében is, különösen a második negyedév végén, illetve a harmadik negyedév elején. A Kingston ezekhez a rendszerekhez belépő szintű Flash meghajtókat tesz majd elérhetővé. Ezen alacsonyabb kapacitású és költségű meghajtók kimondottan az átlagos fogyasztók számára készülnek, elősegítve a technológia szélesebb körű terjedését.

Memóriák
Alapüzletágára is hangsúlyt fektet a vállalat idén. Ennek bizonyítéka a Kingston HyperX Genesis Special Edition Grey kétcsatornás memóriakészlet, melyet úgy alakítottak ki, hogy mind az új Intel P67 Sandy Bridge platformot használó alaplapokkal, mind a már elérhető P55-alapú rendszerekkel használható legyen. A kit jelenleg 4 GB kapacitású, 2133 MHz és 1600 MHz órajelű DDR3 készletekben érhető el.

Kingston HyperX Genesis Special Edition Grey memoria

Emellett azt is bejelentette a CES-n a vállalat, hogy 8 GB kapacitású, 2133 MHz órajelű Kingston HyperX memóriakészletei megkapták az Intel P67 Sandy Bridge platformra vonatkozó XMP tanúsítványát. A Kingston HyperX T1 négydarabos készletek a világ első olyan 8 GB-os memóriakészletei, amelyek megszerezték ezt a minősítést.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés