Connect with us

technokrata

Új vezető a Microsoft Üzleti Megoldások ágazat élén

Laptop

Új vezető a Microsoft Üzleti Megoldások ágazat élén

Április 15-től Sőrés Tamás vezeti a Microsoft Magyarország Üzleti Megoldások (MBS, Microsoft Business Solutions) ágazatát. A kis- és középvállalati ügyfelekkel, valamint partnerekkel foglalkozó üzletág kötelékébe tartozó MBS csoport vezetőjeként egyben tagja lesz a Microsoft Magyarország kibővített felsővezetői körének is.

Sőrés Tamás feladatai közé tartozik az egyes vállalati megoldási termékcsoportok (többek között az MS Dynamics termékcsalád) pozíciójának megerősítése, a divízió átfogó stratégiájának kialakítása és annak végrehajtása, az innovatív és kiszámítható üzletmenet fenntartása, a partnerekkel kiépített kapcsolat ápolása, valamint az MBS magas szintű képviselete a piacon.

A 38 éves, villamosmérnök végzettségű szakember a Rolitron Kft.-nél, majd a Synergonnál kezdte pályafutását. 2000-ben csatlakozott a Microsoft Magyarország csapatához, ahol az évek során a nagyvállalati üzletágban számos területen (többek között a pénzügyi és kormányzati szektorban) szerzett széleskörű tapasztalatot és bizonyította vezetői képességeit. Kiemelkedő eredményeket mutatott fel a nagyvállalati megoldások értékesítésében, ugyanakkor jelentős részt vállalt a kormányzattal kialakított kereskedelmi és partneri keretrendszer kidolgozásában is.

Az elmúlt időszakban betöltött pozíciójában (Industry Market Development Manager) a kiemelt kormányzati intézményekkel való kapcsolattartás mellett olyan, meghatározóan fontos állami projektekért volt felelős, mint például a TrafficPOINT, amely a magyar kormányzat egyik legnagyobb horderejű, egyúttal nemzetközi érdeklődést is kiváltott Microsoft CRM projektje.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

balmuda

SmartPhone

A japán kenyérpirítógyár mobilokkal próbálkozik

2021. május 17. hétfő
legerősebb androidos mobiltelefonok listája 2021. árprilis

SmartPhone

Íme a legerősebb androidos mobilok

2021. május 15. szombat
google pixel

SmartPhone

Színre lépett a Google Pixel 5a

2021. május 11. kedd
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin

Hirdetés