Connect with us

Hirdetés

technokrata

24 GB memória a PC-ben

Laptop

24 GB memória a PC-ben

Megjelent a Kingston Technology eddigi legnagyobb, 24 GB méretű HyperX memóriakészlete.

Az eddigi legnagyobb Kingston HyperX DDR3 háromcsatornás memóriakészletet az Intel Core i7 és X58 platformokat használók számára tervezték. Az 1600 MHz-es, 24 GB méretű, hat 4 GB-os modullal felszerelt HyperX kit a Core i7 platform tulajdonosainak készült. Emellett egy kisebb, 16 GB-os memóriakészletet is bejelentett a gyártó, mely négy darab 4 GB-os modult tartalmaz.

Kinek lehet szüksége ilyen készletre? Csak az igen memória-intenzív alkalmazások esetében lehet értelme megfontolni a vásárlást, hiszen „aranyáron” mérik a chipeket. A kisebbik csomag 235 ezer forintos áron érhető el, a nagyobbikért pedig 352 ezer forintot kell fizetni. Már a kisebbik árából is kihozható egy komoly játékgép, így hát tolongás nem várható az 1,65 voltos feszültségen üzemelő modulok csomagjaiért.

Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere a készleteket a nagy tárhely igényű videó- vagy fényképkezelő alkalmazásokat és/vagy számos virtuális meghajtót futtató felhasználóknak ajánlja a terméket.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés