Connect with us

Hirdetés

technokrata

Laptop

The Sims 3

Még mobiltelefonokra is megjelenik.

Az Electronic Arts bejelentette, hogy PC-s játéksorozatának legújabb tagja, a The Sims 3 2009 nyarán jelenik meg PC, Mac, iPhone és iPod Touch platformokra, továbbá mobiltelefonokra. A PC-s verzió június 2-án kerül világszerte a boltok polcaira.

A felhasználókat kreatív lehetőségek inspirálják – ilyenek például az újonnan bevezetett jellemvonások és az életcélok, amelyek lehetővé teszik a valódi személyiséggel bíró, egyedi simek létrehozását és különleges életutak kialakítását. A játékosok bejárhatják a várost simjeikkel, különféle tevékenységekbe bonyolódhatnak a többi simmel, majd mindezt filmre véve meg is oszthatják játékostársaikkal az interneten, nyilatkozta Ben Bell, a The Sims 3 ügyvezető producere.

The Sims 3
Hívj életre egyedi simeket: szabd testre megjelenésüket és alakítsd ki jellemüket legfeljebb öt személyiségjegy felhasználásával! Romantikus, kleptomániás, netán gonosz simre vágysz? Semmi akadálya! A jellemvonások gazdag választékából válogatva tökéletesen egyedi simek millióit hozhatod létre. Az új, célorientált játékmenetnek köszönhetően eldöntheted, milyen hosszú távú célok felé meneteljen simed és megválaszthatod a végzetét. Készítsd el és vágd össze saját filmjeidet a játékban rögzített, illetve az általunk biztosított videók felhasználásával! Ezután csatlakozz a The Sims 3 online közösségéhez, ahol megmutathatod a világnak az alkotásaidat, ingyenes bónusztartalmakra tehetsz szert, elolvashatod a legfrissebb híreket, és így tovább!



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés