Connect with us

Hirdetés

technokrata

Csökkentsünk rendszerünk túlterheltségén!

Laptop

Csökkentsünk rendszerünk túlterheltségén!

Be-belassul a számítógép? Nem olyan stabil már, mint régen? Nem kell feltétlenül újratelepíteni…

Kivel nem fordult volna már elő, hogy a frissen telepített Windows szinte „szaladt”, aztán eltelt néhány hónap, esetleg egy-két év, és már szinte csak vánszorgott az operációs rendszer? Mindmáig meg nem oldott rákfenéje Microsoft asztali operációs rendszereinek a programtelepítés során bekerülő „szemét”, amely jelentősen visszafogja a számítógép teljesítményét. Emellett persze számos más tényező is befolyásolja az élményt, de az biztos, hogy a használat – amennyiben használat alatt új programok alkalmazásba vételét is értjük -, belassítja a Windows-t.

A Process Lasso (letöltés itt) a process-ek irányából közelíti meg az operációs rendszer optimalizálását. A szoftver képes arra, hogy felügyelje futásukat, és a CPU-t túlságosan lefoglaló process-ek erőforrásigényét visszafogja, amivel javul a rendszer felhasználói beavatkozásokra adott reakcióképessége. Automatikusan le tudja állítani a nem kívánt process-eket, logolni az elindított process-eket stb. Nem a Task manager lecserélésére hivatott az alkalmazás, sokkal inkább az ott megismert alapvető lehetőségek kiterjesztésére.

A legfrissebb, grafikus kezelőfelületét érintő apróbb változásokon átesett 3.26-os változat letölthető gyors Download szerverünkről.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés