Connect with us

Hirdetés

technokrata

Védelem túlterhelés, kimaradás és túlfeszültség ellen

Laptop

Védelem túlterhelés, kimaradás és túlfeszültség ellen

Új szünetmentes tápegységek az APC-től.

Az APC bemutatta Smart-UPS RT 15kVA és 20kVA szünetmentes tápegységeit, amelyek 12U méretben készülnek a rackszekrényekhez és toronykonfigurációkhoz. A kettős átalakítású online szünetmentes tápegységek rugalmas elektromos konfigurációt kínálnak 1:1, 3:1 vagy 3:3 bemeneti-kimeneti vezetékezéssel, így használatuk szükségtelenné teszi a szerverterem vagy a hálózati szekrény átkábelezését. A termékek segítséget nyújthatnak az informatikai és hálózati vezetőknek abban, hogy az egyre népszerűbb Power over Ethernet (PoE, Ethernet hálózaton keresztüli áramellátás) berendezéseket védjék a túlterhelés, kimaradás és túlfeszültség ellen, amennyiben a rendszereket egyszerre vezetik be.

Az új modellek, amelyek továbbfejlesztett alkalmazhatóságot, rendelkezésre állást, felügyelhetőséget és kiszolgálhatóságot biztosítanak, igazoltan használhatók az APC InfraStruXure architektúrájában. Az APC új Smart-UPS modelljei számos alkalmazást támogatnak, így például a különálló, nagy sűrűségű, blade szervereket használó rackszekrényeket, az orvosi képalkotást és diagnosztikát, a VoIP/IP telefonálást, az ipari vagy üzemi termelő-berendezéseket, valamint az RFID megoldásokat és a tároló-berendezéseket. A Smart-UPS RT 15kVA és 20kVA termékek emellett alkalmazásoptimalizáltak, és számos operációs rendszerrel és hálózati felügyeleti platformmal kompatibilisek.

„Az új megoldások menet közben cserélhető akkumulátorokkal és rendszer-ventillátorokkal, kettős tápellátással és intelligens 3 kW-os töltővel rendelkeznek, amely automatikusan felismeri a kiegészítő akkumulátorokat és a gyorsabb újratöltési idő elérésére állítja be a töltőfeszültséget.” – nyilatkozta Dave Johnson, az APC otthoni és üzleti hálózatokért felelős alelnöke.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés