Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kipróbáltuk a Fujitsu Siemens Computers stílusos noteszgépét

Laptop

Kipróbáltuk a Fujitsu Siemens Computers stílusos noteszgépét

Az Amilo Si 2636-os kiemelkedik a mezőnyből: mert egyedi lenni.

Tavaly december elején írtunk a Fujitsu Siemens Computers egyik új noteszgépéről, az Amilo Si 2636-os modellről. A múlt héten lehetőségünk nyílt kicsit közelebbről is megvizsgálni, mit tud a masina: pár napig teszteltük a japán-német vállalat hordozható számítógépét. De ne szaladjunk ennyire előre, először lássuk, mit rejtett a készülék doboza!

Egy rövid, ábrákkal tarkított használatbavételi útmutató bukkant ki először a fekete csomagolásból, majd egy tápegység és egy tápkábel; végül maga a noteszgép. Illetve annak tisztán tartását szolgálni hivatott csomagolása: egy fekete, hasított bőrből készült tok, melynek belseje vadpiros színben pompázott (és természetese puha szövetből készült). Ez elegáns tárolóhelyet biztosít az Amilo Si 2636-osnak, és megvédi a porosodástól is – igaz, ebben önmagában nem szállítható, mert fület vagy pántot nem varratott rá a Fujitsu Siemens Computers.

Védőburkából kihámozva a laptopot, szinte azonnal szembeötlik, mennyire kiforrott, mégis merész designt álmodtak neki a mérnökök. A fekete zongoralakk festésű fedőlap sarkainál ugyanis már áttűnik a belső burkolaton (azért módjával) alkalmazott piros. A notebook széle végig ebben az élénk színben pompázik, ami extravagáns külsőt kölcsönöz neki. Ezt a hatást tovább erősíti a billentyűzet alatt elhelyezkedő touchpad, mely a megszokott négyzetes kialakítással szemben kör alakú lett (és az ehhez illeszkedő, jobb és bal kattintás funkciókat megvalósító két gomb).



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés