Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nagy teljesítmény a kis gépben: Asus notebook újgenerációs Nvidia GPU-val

Laptop

Nagy teljesítmény a kis gépben: Asus notebook újgenerációs Nvidia GPU-val

Asztali szegmensben még a Geforce 8000-es család számít újnak, de az Asus legújabb noteszgépében már 9500M GS grafikus vezérlő dolgozik.

Az Asus G1Sn modell az eredeti G1S kiadás felújított változata. Alapkiépítettségük lényegében ugyanaz – a hordozható masina újabb kiadása is Intel Centrino alapokon nyugszik. A kétmagos processzorokat 2 GB-nyi memória látja el adatokkal, viszont grafikus vezérlője jelentősen megváltozott: a korábbi 8600M típust lecserélte a 9500M GS változat. DirectX 10-es támogatású GPU-ja mellé 512 MB-nyi videomemória jutott, amivel a modern 3D-s alkalmazások szinte minden igénye kielégíthető.

Kell is a kraft, hiszen a 15,4 colos kijelzővel szerelt notebook 1680×1080 pixeles, a 17 colos LCD-vel bíró változat pedig 1920×1200 pixeles natív felbontással rendelkezik. A CES-n bemutatott Asus noteszgép megjelenési ideje és ára egyelőre nem ismert – de az Engadged blog szerint már nincs messze a piacra lépés. Arról, hogy mennyibe fog kerülni, jó támpontot ad a korábbi változat ára: az a megjelenésekor (vagyis tavaly májusban) valamivel 2000 euró alatt került forgalomba.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés