Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mini kéklézeres lemez

Laptop

Mini kéklézeres lemez

8 cm-es Blu-ray adatrögzítő lemez HD és Blu-ray videokamerához.

A 8 cm átmérőjű új, 7,5 gigabájtos lemez egy órányi HD minőségű (1920×1080 pixeles felbontás esetén), illetve akár 2 órányi normál (1440×1080 pixeles felbontás), folyamatos videót képes rögzíteni. Az új Blu-ray lemezt a Hitachi BD-kompatibilis felvevőjével együtt dobták először piacra Japánban, idén augusztusban. A termék idén novembertől Európában is elérhető.

„A Mini BD lemez és egy BD-kompatibilis videofelvevő olyan kényelmet jelent a felhasználónak, amelyet a merevlemezes kézi felvevők nem tudnak biztosítani” – mondta Torsten Leye, a Verbatim optikai tárolók részlegének marketing menedzsere.. A feledhetetlen emlékek azonnal Mini Blu-ray lemezre való rögzítésével megspórolható az a rengeteg idő, amit a felvevőről a számítógép merevlemezére való letöltés vesz igénybe.

Akár a standard 12 centiméteres Blu-ray lemez, az új 8 centis Mini BD is a legmagasabb olvasási és írási sebességeket támogatja, mindemellett hosszú élettartamú. A Verbatim anyacége, a Mitsubishi Kagaku Media által kifejlesztett technológia felhasználásával készült lemez védett az öregedéstől, a lejátszások számától függetlenül hosszú ideig őrzi a rögzített kép és hang minőségét.

A BD-k különleges antisztatikus és karcolásvédelemmel ellátott bevonata megvédi a lemezek tartalmát a mindennapi használat során kikerülhetetlen karcolásoktól, ujjlenyomatoktól és piszoktól. A Verbatim új Mini BD-i a legmagasabb előállítási normák mellett készülnek a Mitsubishi gyár mizushimai üzemében, Japánban.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés