Connect with us

Hirdetés

technokrata

Simpson család – bújjunk Homer, Bart, Lisa bőrébe!

Laptop

Simpson család – bújjunk Homer, Bart, Lisa bőrébe!

Ősszel érkezik az amerikai rajzfilmsorozaton alapuló játék.

Az Electronic Arts bejelentette, hogy hamarosan megjelenik a The Simpsons game című játéka. Az Electronic Arts, a Gracie Films, és a Twentieth Century Fox együttműködésében készülő jókedvű, izgalmas és lebilincselő történetét a televíziós sorozat Emmy-díjnyertes szerzői írták. Az akciódús komédia szereplőinek a televíziós sorozatból megszokott szinkronszínészek kölcsönzik hangjukat a játékban is.

A történet szerint Homer, Marge, Bart és Lisa a világot próbálják megmenteni a fokozódó káosztól vadonatúj és izgalmas képességeik segítségével. Játékosként a monitor előtt ülő feladata lesz segíteni a Simpson Családot ebben a küldetésben, úgy hogy bebarangolja egész Springfieldet (és az azon túl elterülő világot), legyőzi a gonosztevőket, miközben keresztülverekszi magad számos népszerű játék paródiáján.

A The Simpsons game játékot az EA Redwood Shores Stúdiója fejleszti. Megjelenése 2007 őszére várható PlayStation 3, PlayStation 2, PSP (PlayStation Portable), Xbox 360, Nintendo Wii és Nintendo DS rendszereken. Addig pedig itt egy rövid bemutató az alig másfél hónap múlva mozikba kerülő, „egész estés” Simpson filmből.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés