Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Fujitsu Siemens noteszgépek

Laptop

Új Fujitsu Siemens noteszgépek

A felhasználók otthon, munkába menet, de akár egy kávézóban ülve, vagy a strandon is nézhetnek DVD-filmeket, chatelhetnek barátaikkal azonnali üzenetküldő programon keresztül, vagy éppen megtekinthetik a legújabb videókat az interneten.

Amilo Xi 1554
A notebook főként a technikai újdonságok kedvelői számára készült – az ATI Mobility Radeon X1900 grafikus kártya és a 17 hüvelykes LCD CrystalView kijelző által nyújtott élénk, telt színek valószerűvé teszik a filmnézés és a játék élményét. Intel Core 2 Duo processzorral, és ebből adódóan Centrino Duo mobil technológiával rendelkezik. Az integrált vezeték nélküli LAN-nak és a beépített Bluetooth 2.0 technológiának köszönhetően a felhasználó vezetékes csatlakozás nélkül is hozzáférhet az internethez, lehívhatja e-mailjeit és elvégezheti adatai szinkronizálását.

A sokféle digitális felülettel rendelkező Xi 1554 noteszgépet televízióhoz, fényképezőgéphez és más külső multimédiás eszközhöz lehet csatlakoztatni. Az új modell előtelepített Microsoft Windows Vista Premium operációs rendszert tartalmaz és távvezérlővel egyszerűsíti a tárolt multimédiás anyagok elérését. A gép Magyarországon 2007 áprilisában kerül piacra, bruttó 400.000.- Ft-os végfelhasználói ártól.

Amilo Xa 1526
Az elegáns, fekete-fémszínű noteszgép felhasználója nagy felbontásban élvezheti a filmeket, játékokat, képeket. Erről a 17 hüvelykes CrystalView LCD-kijelző gondoskodik, melyet az Nvidia GeForce 7600 Go grafikus vezérlő lát el adatokkal. A noteszgép könnyen csatlakoztatható bármilyen televíziókészülékhez és távvezérlővel is irányítható. Az integrált vezeték nélküli LAN-nal a felhasználó egyszerűen elérheti az internetet, a Bluetooth 2.0 technológiával pedig mobiltelefonnal, fejhallgatóval és más eszközökkel is csatlakozást létesíthet. A készülék áprilistól Magyarországon is megvásárolható lesz, bruttó 300.000.- Ft-os végfelhasználói ártól.

Amilo Si 1848+u
A Fujitsu Siemens Computers a divatrajongók számára alkotta meg szupervékony Si 1848+u noteszgépét. Az elegáns, ezüstszínű fémházba szerelt, „halk üzemmódban” is működő laptop akkumulátora 5 órányi folyamatos működési lehetőséggel ruházza fel a készüléket. Intel Centrino Duo platformra alapul; a beágyazott UMTS, Bluetooth 2.0 és az integrált vezeték nélküli LAN technológiának köszönhetően pedig egyszerűen csatlakozik az internethez, és támogatja az e-mailek küldését és fogadását. Így gazdája út közben is tarthatja a kapcsolatot barátaival, üzletfeleivel, munkatársaival.

A rendszer többféle digitális interfészen keresztül csatlakozhat a digitális fényképezőgépekhez, mobiltelefonokhoz és más multimédia-eszközökhöz. 15,4 hüvelykes CrystalView kijelzője élesen, nagy részletezettséggel jeleníti meg a képeket. Már hazánkban is kapható, bruttó 350.000.- Ft-os végfelhasználói áron, Intel C2D T5500 CPU, 1GB RAM, 120GB SATA HDD, Windows XP Home konfigurációban.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés