Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legerősebb Ati videokártyák

Laptop

A legerősebb Ati videokártyák

Egyedi bőröndben érkezik az erősen limitált darabszámban piacra kerülő Ati Radeon X1950 XTX Uber Edition.

Csak és kizárólag a legfanatikusabb Ati rajongók számára készült az a kiadás, melyet az AMD által tavaly felvásárolt vállalat nemrég mutatott be. A mindössze 500 példányban előállított csomag nem akármilyen körítéssel jut el az addiktokhoz: az Uber (Über?) Editionök speciális, számzáras aktatáskában kerülnek forgalomba – Japánban például egészen pontosan 20 darab erejéig tart a vásár.

Minden egyes táskában található egy tanúsítvány, melyet még Dave Orton, a cég korábbi vezérigazgatója írt alá – ez tanúsítja, hogy a papír tulajdonosa birtokában van minden idők legdurvább Ati videokártya kollekciójának. Merthogy a táskában két darab eszköz lapul, melyeket Crossfire módban hajtva lehet kihozni a maximális 3D teljesítményt azokból a szerencsés számítógépekből, amikbe vevőik be fogják szerelni.

Természetesen az extravagáns hozzáállás a kártyákra is kiterjed: a standard szerint meghatározott 650/2000 MHz-es GPU/memória órajelet kicsit megemelték mindkét videovezérlő esetében. Az új értékek így 670/2100 MHz lettek, biztosítva a vásárlókat arról, hogy valóban egyedi konfigurációval rendelkeznek.

A csomag ára egyelőre nem ismert.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés