Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legújabb Medal of Honor

Laptop

A legújabb Medal of Honor

A sikeres második világháborús FPS akciójáték-sorozat legújabb tagja.

Az Electronic Arts bejelentette a Medal of Honor Vanguard játékot, az EA Medal of Honor sorozatának legújabb tagját. Sokak szerint az elsőként 1999-ben megjelent játék teremtette meg a második világháborús FPS (First Person Shooter – belső nézetes) akciójáték műfaját. A sorozat legfőbb alapelveire, például a történelmi pontosságra, hűségre és hitelességre nagy gondot fordító Medal of Honor Vanguard 2007 márciusában a Nintendo Wii platform mellett a PlayStation 2 számítógépes szórakoztató rendszeren lesz elérhető.

Frank Keegan, a 82. légideszant-hadosztály tizedesének bőrébe bújva Európa számtalan pontján csatázhatunk. A szicíliai partraszállástól (Operation Husky) kezdve a náci Németországon belüli Rajna-hidak megszerzéséig (Operation Varsity) az ellenséges vonalak mögött kell harcolnunk a II. Világháború hősies csatáiban, amelyek során Amerika első ejtőernyősei a háború történelmi hőseivé nőtték ki magukat. A harcok izgalmait fantasztikus látványvilággal ötvöző Medal of Honor Vanguard játékban az Európa felszabadításáért folytatott harc egyik alappillérjévé válhatunk.

“A Medal of Honor Vanguard történetét is a már klasszikusnak számító MOH stílusban ismerhetjük meg.” – magyarázta Matt Sentell, az EALA vezető producere – “Nagyon izgalmas a számunkra, hogy ezt a játékot a PS2 és Wii platformokon egyaránt elérhetővé tehetjük, és így a rajongók előtt teljesen új távlatok nyílnak meg a MOH világában.” Mint ismeretes a Ninentdo új konzoljának vezérlőja force-feedbackes, azaz erővisszacsatolásos, ami a játékélményt realisztikus-közelivé teheti.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés