Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legújabb kompakt fotónyomtatók

Laptop

A legújabb kompakt fotónyomtatók

A PIXMA új ˝mini˝ sorozata bővíti a kompakt fotónyomtatók piacát.

A csúcsmodell mini260 már a Canon innovatív új Easy-Scroll vezérlőgombjával is rendelkezik, amely először jelenik meg egy kompakt nyomtató kezelőszerveként. Az újratervezett felhasználói felület könnyebbé és intuitívabbá teszi a menüpontok elérését és a nyomtató funkcióinak használatát. A vezérlőgomb segítségével a felhasználó sokkal jobban kihasználhatja a nyomtató által nyújtott lehetőségeket. A felhasználóbarát formatervezés eredménye a behajtható fogantyú, amelynek köszönhetően a nyomtató egyszerűen hordozhatóvá, így tökéletes társa lehet a legújabb digitális fényképezőgépeknek és egyéb mobil képalkotó berendezéseknek.

Specifikációk:
-Intuitív navigációs vezérlőfelület az új Easy-Scroll vezérlőgombbal, és a beépített 2,5 colos képátlójú (6,3 centiméteres) színes TFT kijelzővel (mini260); illetve 2,5 colos képátlójú LCD képernyővel (mini220)
-FINE (Full-photolithography Inkjet Nozzle Engineering) nyomtatófej, fotólabor-minőségű és nagysebességű nyomtatás, valamint 9.600×2.400 dpi felbontás 1 pikoliteres cseppekkel (mini260)
-A ChromaLife100 rendszernek köszönhető tartós nyomatok
-PictBridge, Bluetooth kapcsolat (az opcionális Bluetooth BU-20 adapter segítségével), valamint IrDA közvetlen nyomtatás kompatibilis mobil képalkotó berendezésekről
-Kompakt méretek a könnyű hordozhatóság és az útközbeni használat érdekében.

Easy-Scroll vezérlőgomb és új vezérlőfelület
A PIXMA mini sorozatában a mini260-on először alkalmazták a Canon új Easy-Scroll vezérlőgombját. A vezérlőgomb a PIXMA-sorozat többi felső-kategóriás nyomtatóiban már jelen van, a 2,5 colos TFT kijelzőjével együtt megkönnyíti a menüpontok kiválasztását és a funkciók használatát. Az összes nyomtatási opció elérhető úgy, hogy a felhasználó a forgatógomb segítségével ikonok közül válogat a TFT kijelzőn. Hasonlóan a zeneszámok közötti válogatáshoz egy MP3 lejátszón, az Easy-Scroll vezérlőgombbal a felhasználó szórakoztató módon fedezheti fel a PIXMA mini nyomtató által nyújtott lehetőségeket.
A belépő szintű mini220-as modell 2,5 colos képátlójú LCD kijelzővel, és a vezérlőgombokkal könnyen használható funkciókkal rendelkezik.

Mindkét modellbe képjavító funkciókat is építettek, így kifogástalan minőségű fotók nyomtathatók velük. A 2,5 colos kijelzőn megjelenített képeken az Image Optimizer funkcióval elvégezhető a vörösszem-korrekció, az arc-derítés (face brightening) és egyéb optimalizációk is.

A stílusos megjelenésű és kompakt méretű PIXMA mini nyomtatókat már a Canon FINE technológiáját alkalmazó újgenerációs nyomtatófejekkel építették. A csúcsmodell mini260 felbontása 9.600×2.400 dpi, a tintacseppecskék térfogata 1 pikoliteres, így kifogástalan tisztaságú nyomatok, kiváló színvisszaadás és gyors nyomtatás jellemzi. A mini260 egy szegélynélküli 10×15 centiméteres fotót minden korábbinál gyorsabban nyomtat ki, és a Canon ContrastPLUS technológiáját használja: külön fekete tinta segítségével tovább javítja a kontrasztot. A belépő szintű mini220 labor-minőségű nyomatokat állít elő 4.800×1.200 dpi felbontással, a 2 pikoliteres cseppeket kilövellő FINE Micro-Nozzle fúvókák segítségével. Háromszínű tintapatront alkalmaz, amelyeket egyszerűen lehet cserélni, egy 10×15 centiméteres fotót körülbelül 67 másodperc alatt állít elő.

Közvetlen nyomtatás
A PIXMA mini nyomtatók többféle lehetőséget nyújtanak a számítógép nélküli közvetlen nyomtatásra. A felhasználó közvetlenül kinyomtathatja fotóit fényképezőgépről, vagy egyéb más képalkotó eszközről.
Könnyedén csatlakoztatható a nyomtatóhoz PictBridge kompatibilis fényképezőgép, illetve közvetlenül a nyomtató kártyaolvasójába illesztett memóriakártyáról is nyomtathatók ki képek. A nyomtató a legtöbb, digitális fényképezőgépben és videokamerában használt memóriakártyát ismeri. A további IrDA és Bluetooth kompatibilitás (az opcionális Bluetooth BU-20 adapter segítségével) lehetővé teszi a mobiltelefonban vagy PDA-ban tárolt képek vezeték nélküli átküldését a nyomtatóra. Számítógéphez a nagysebességű USB 2.0 kapcsolaton keresztül lehet csatlakoztatni a nyomtatót, és ehhez a Canon szoftvere is rendelkezésre áll.

A PIXMA mini egységek sokféle Canon gyártmányú kellékanyagot támogatnak, többek között a fényes (Glossy) fotópapírt is, az új 10×18 centiméteres Wide méretű fotópapírt, valamint a hitelkártya méretű papírt és a mini öntapadó cédula méretet is.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés