Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyarország i2010

Laptop

Magyarország i2010

Budapest, 2006. július 21. (péntek), Hilton Budapest Westend Hotel.

Cselekvési terv kidolgozása az információs társadalom és tudásintenzív gazdaság fejlesztése céljából – workshop az új kormány szakmai vezetőivel.

A konferencia elsődleges célja, hogy meghatározza az elkövetkezendő négy évben az IKT szektort érintő és szükséges nemzetgazdasági, kormányzati, társadalmi és ágazati feladatköröket, a fejlesztési irányvonalait. A konferencia feladatának tekinti, hogy a korábban már több fórumon megfogalmazott és hangoztatott általános jelmondatok helyett olyan konkrét programpontokat és csapásirányokat fogalmazzon meg, amelyek operatív kiindulási pontot és javaslattervet tartalmaznak.

A magyarországi infokommunikáció jelenlegi helyzetét az IVSZ Iparpolitikai Ajánlása, az ITTK 2005. évi jelentése, a KÉK Noteszre támaszkodva határozzuk meg. A konferencia célja ezúttal nem elsősorban a jelenlegi problémák feltárása, hanem az azokra adott válaszok közös keresése.

A workshop tematikája

A rendezvény koncepciója három egymást követő, témánként elkülönülő szekcióra épül, a különböző témák rövid, és gyors felvezetések után kerülnek megvitatásra. Előzetes jelentkezés esetén lehetőséget biztosítunk a szekció-témákhoz való hozzászólásra, maximum 3 percben. A hozzászólási igény a jelentkezésnél jelezhető.

A workshop moderátora Kovács Zoltán, IVSZ elnök.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés