Connect with us

Hirdetés

technokrata

A világ első hibrid adatkiszolgálója

Laptop

A világ első hibrid adatkiszolgálója

Sun Fire X4500: a világ első hibrid adatkiszolgálója egyetlen termékben egyesíti a leggyorsabb átviteli teljesítményt és a legnagyobb tárolási sűrűséget.


A Sun Microsystems bemutatta a Sun Fire X4500-as modelljét, a világ első hibrid adatkiszolgálóját, mely 4 AMD Opteron processzoros központi egységgel, a szervereknél található eddigi legnagyobb sűrűségű adattárolással és kiváló adatátviteli teljesítménnyel rendelkezik.

Az X4500-as a hagyományos szerverekhez képest mintegy ötször nagyobb sűrűségű adattárolásra képes, így a vállalatok más megoldásokhoz képest mintegy fél áron, ráadásul egyetlen platformon kínálhatnak nagy sávszélességű alkalmazásokat és adatszolgáltatást.

A nagy sűrűségű adattárolási technológia és a ˝Galaxy˝ Sun Fire x64-es (x86-os architektúrájú, 64 bites) szerver egyesítésével a Sun Fire X4500-as adatszerver ideális választás olyan ügyfelek számára, akik komoly erőforrás-igényű, nagy sávszélességet használó alkalmazásokkal dolgoznak, mint például a HPC vagy az adattárházas és üzleti adatelemző alkalmazások, a folyamatos átvitelű ˝streaming˝ digitális médiaszolgáltatások, a digitális térmegfigyelő rendszerek, valamint az adatelemző alkalmazások. A Sun Fire X4500-as kiszolgáló jelentősen csökkenti az informatikai rendszerek összetettségét, és segítségével az adatközpontokban hatékonyabban lehet kihasználni a rendelkezésre álló helyet.

Az új rendszer hét hüvelykes állványterületen akár 24 TB adat tárolására is képes, lemezről memóriába történő folyamatos átviteli sebessége pedig akár a 2 GB-ot is elérheti másodpercenként, mindezt pedig mindössze 2 dollár/GB fajlagos költség mellett.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés