Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb magyar régióvezetői kinevezés az EDS-nél

Laptop

Újabb magyar régióvezetői kinevezés az EDS-nél

Wessely István 1995 óta dolgozik az EDS Magyarországnál.

Az EDS július 1-jével Dr. Wessely Istvánt nevezte ki a vállalat közép-kelet-európai régiójának szolgáltatásokért és operációért felelős igazgatójává. Kinevezésével felelősségi köre Magyarország mellett az ausztriai, cseh és lengyel ügyfeleknek nyújtott szolgáltatásokra és ügyfélkapcsolatra is kiterjed majd.

Wessely István 1995 óta dolgozik az EDS Magyarországnál, jelenlegi kinevezését megelőzően szolgáltatásokért és operációért felelős igazgatóként tevékenykedett. Kulcsszerepet játszott az EDS Best ShoreSM programjának megvalósításában, melynek keretében a 10 globális üzleti folyamatkihelyezési (BPO) szolgáltató központból 3 Magyarországon jött létre: 2003-2004 folyamán vezetése alatt Magyarországon került kiépítésre az EDS Regionális Pénzügyi és Számviteli Szolgáltatási Központja.

Kinevezésével a magyar regionális vezetők száma immáron három főre emelkedett.

Vadász Imre, az EDS Magyarország humán erőforrás igazgatója 2005 szeptemberében csatlakozott a vállalathoz. Felelősségi köre nem csak a magyar HR feladatok tervezésére és irányításra terjed ki, hanem a közép-kelet-európai HR operációért is felel.

Csapó Kinga 5 éve dolgozik a vállalatnál, 2002-től a vállalat kommunikációs igazgatójaként. 2004 óta a magyarországi EDS pr-tevékenysége mellett a cseh és lengyel kommunikációs feladatokért is felel. Stratégiai szerepe van a kommunikációs programok tervezésében és összehangolásában, az EDS CSR politikájának kialakításában, valamint a vállalati image és reputáció formálásában.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés