Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új kereskedelmi és marketing vezérigazgató-helyettes a Navigator Informatika Zrt.-nél

Laptop

Új kereskedelmi és marketing vezérigazgató-helyettes a Navigator Informatika Zrt.-nél

A kinevezéssel a vállalat a hazai IT-outsourcing piacon betöltött pozícióját kívánja tovább erősíteni.

A Navigator Informatika Zrt., a hazai informatikai piac egyik vezető IT-outsourcing vállalata bejelentette, hogy 2006. április 1-től Klemencz Mihály tölti be a vállalat kereskedelmi és marketing vezérigazgató-helyettesi pozícióját. A 42 éves informatikus mérnök végzettségű szakember kinevezésével a vállalat a hazai IT-outsourcing piacon betöltött pozícióját kívánja tovább erősíteni. Klemencz Mihály korábban a Minor Rendszerház operatív vezérigazgató-helyettese volt.

„A Navigator Informatika Zrt. fő stratégiai irányvonala az IT-outsourcing. Klemencz Mihály kereskedelmi és marketing vezérigazgató-helyettesi kinevezésével a hazai informatikai piacon közel két évtizedes tapasztalattal rendelkező, kereskedelmi beállítottságú vezető erősíti a csapatunkat” – nyilatkozta Juhász Lajos, a Navigator Informatika Zrt. vezérigazgatója.

„Örömmel vállalom a kihívást a Magyarországon is dinamikusan fejlődő informatikai erőforrás-kihelyezés egyik vezető hazai vállalatánál. Célomnak tekintem, hogy a Navigator Informatika Zrt. szakmai értékeire építve tovább erősítsem a cég piaci pozícióit, valamint új piaci szegmensek – az állami, önkormányzati szektor – bekapcsolásával a vállalat árbevételének növelését” – mondta el Klemencz Mihály, a Navigator Informatika Zrt. kereskedelmi és marketing vezérigazgató-helyettese.

Klemencz Mihály a Számítástechnikai Kutató Intézetnél kezdte szakmai pályafutását, ahol alkalmazásfejlesztéssel, rendszerintegrációval és hálózati technológiákkal foglalkozott. 1993-tól a Unisys Magyarország Kft.-nél folytatta a munkát, ahonnan öt év után távozott a szolgáltatási igazgatói pozícióból. Az IBM Magyarországi Kft.-nél rendszerintegrációs igazgatói, később szolgáltatási és üzletfejlesztési igazgatóként tevékenykedett, 2001-től pedig az Avaya Magyarországi Kft. kereskedelmi igazgatói, majd ügyvezetői pozícióit töltötte be. A Minor Rendszerház Zrt. operatív vezérigazgató-helyettesi posztját megelőzően három éven keresztül a Guardware Systems Kft. ügyvezető igazgatói feladatait látta el.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés