Connect with us

Hirdetés

technokrata

Otthoni médiaszerver: az okos kis mindenes

Laptop

Otthoni médiaszerver: az okos kis mindenes

Az Elitegroup Computer Systems (ECS) bemutatta az Our Room PC házi szórakoztató központot.


Az Our Room PC (ORPC) egyetlen készülékben egyesíti a PC, a DVD-lejátszó és -felvevő, a videorekorder, a digitális képkeret, a csúcsminőségű Hi-Fi torony, a játékkonzolok és még sok más eszköz funkcióit. Ez az egyszerű szerver egy nagy tudású házi szórakoztató központ, mely tulajdonosának teljes irányítást biztosít a zene, a fotók, a tévéműsorok, a játékok és az Internet felett.

Az Intel Pentium 4-es processzor által meghajtott, Hyper-Threading technológiával felszerelt médiaszerver villámgyorsan dolgozik. A SATA merevlemez 100-ról 150 MB/s-ra növeli a busz sebességet, a médiafájlokhoz való azonnali hozzáférés, és a multimédiás állományok gyors mozgatása érdekében. A szerverhez válaszhatóan nagysebességű 802.11 B/G vagy A/B/G vezeték nélküli LAN-nal rendelkezik.

Az ORPC 24 bit-es és 192 KHz-es audiotámogatással rendelkezik. Többféle hangformátumot, többek között az Intel Audio Studio for Media Center-t, a Sonic Focus-t, a Dolby Pro Logic II-t, a Pro Logic IIx-et és a Dolby Headphone-t is támogatja.

Az ORPC problémamentesen csatlakoztatható többféle eszközhöz, például erősítőhöz, aktív és passzív hangfalakhoz, teljes 7.1-es analóg ˝high density˝ kimenetekhez, digitális optikai és coax kábelekhez, illetve mikrofonokhoz vagy fejhallgatókhoz.

Az ORPC várhatóan 2006 márciusától lesz kapható.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés