Connect with us

Hirdetés

technokrata

Minden rekordot megdönt az Epson új csúcs-szkennere

Laptop

Minden rekordot megdönt az Epson új csúcs-szkennere

Az új Epson Perfection V700 Photo első ízben a CeBIT 2006 kiállításon került a nagyközönség elé.


Legfontosabb tulajdonsága, hogy árkategóriájában ez az első olyan készülék, amelynek felbontása 6.400×9.600 dpi, ezenkívül újdonságnak számító Dual Lens System-mel, 4.0 Dmax optikai sűrűséggel, valamint DIGITAL ICE technológiával rendelkezik. Az Epson Perfection V700 tökéletes megoldást kínál a fotó-őrülteknek és az amatőr fotósoknak a kiváló minőségben beolvasott filmek és képek gyors digitalizálásához. A készülék legfőbb jellemzője a sokoldalúság – az át nem látszó hordozóanyagok mellett minden szokásos filmformátumot beolvas és egyidejűleg több beolvasást is végez. A szoftvercsomag az Epson Creativity Suite, az Adobe PhotoShop Elements 3.0 és a SilverFast SE beolvasó és képszerkesztő szoftvereket foglalja magában. Az Epson Perfection V700 Photo 149.990 forintos áron kerül a boltokba.

Az Epson Perfection V700 Photo nem egy, hanem mindjárt két lencsével rendelkezik. Ez a Dual Lens rendszer ˝kétszeres szkennelést˝ tesz lehetővé. Az egyik lencse (Super Resolution Lens) a maximum 15 centiméteres beolvasott filmeket 6.400 ppi felbontással digitalizálja, míg a másik (High Resolution Lens) ugyanezt 4.800 ppi felbontás mellett teszi a képekkel, dokumentumokkal és a nagyobb formátumú filmekkel. Ezzel az újdonságnak számító technológiával az Epson a 6.400 ppi nagy képfelbontást egy mindenki számára megfizethető szkennerrel tette elérhetővé kompromisszumok nélküli képminőségben, az A/4-es nyomat nagyítása nélkül.

Az Epson Perfection V700 Photo régebbi, egyszer már beolvasott anyagokat is kiváló minőségben, gyorsan és gazdaságosan képes szkennelni. A fejlett DIGITAL ICE technológia a szkennelés során automatikusan eltávolítja a port, karcolásokat, piszkot és ujjnyomokat. Nagyméretű beolvasó felületének köszönhetően a szkenner rugalmasan alkalmazható, és 203×254 milliméter méretig lehetővé teszi a beolvasott kép digitalizálását. Az Epson újdonsága a 35 mm-es filmtől kezdve a dián át a maximum 6×20 centiméteres közép, vagy 4×5 colos nagyformátumú filmig minden beolvasott képet egy szempillantás alatt alakít át az eredetivel megegyező minőségben.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés