Connect with us

technokrata

Minden rekordot megdönt az Epson új csúcs-szkennere

Laptop

Minden rekordot megdönt az Epson új csúcs-szkennere

Az új Epson Perfection V700 Photo első ízben a CeBIT 2006 kiállításon került a nagyközönség elé.


Legfontosabb tulajdonsága, hogy árkategóriájában ez az első olyan készülék, amelynek felbontása 6.400×9.600 dpi, ezenkívül újdonságnak számító Dual Lens System-mel, 4.0 Dmax optikai sűrűséggel, valamint DIGITAL ICE technológiával rendelkezik. Az Epson Perfection V700 tökéletes megoldást kínál a fotó-őrülteknek és az amatőr fotósoknak a kiváló minőségben beolvasott filmek és képek gyors digitalizálásához. A készülék legfőbb jellemzője a sokoldalúság – az át nem látszó hordozóanyagok mellett minden szokásos filmformátumot beolvas és egyidejűleg több beolvasást is végez. A szoftvercsomag az Epson Creativity Suite, az Adobe PhotoShop Elements 3.0 és a SilverFast SE beolvasó és képszerkesztő szoftvereket foglalja magában. Az Epson Perfection V700 Photo 149.990 forintos áron kerül a boltokba.

Az Epson Perfection V700 Photo nem egy, hanem mindjárt két lencsével rendelkezik. Ez a Dual Lens rendszer ˝kétszeres szkennelést˝ tesz lehetővé. Az egyik lencse (Super Resolution Lens) a maximum 15 centiméteres beolvasott filmeket 6.400 ppi felbontással digitalizálja, míg a másik (High Resolution Lens) ugyanezt 4.800 ppi felbontás mellett teszi a képekkel, dokumentumokkal és a nagyobb formátumú filmekkel. Ezzel az újdonságnak számító technológiával az Epson a 6.400 ppi nagy képfelbontást egy mindenki számára megfizethető szkennerrel tette elérhetővé kompromisszumok nélküli képminőségben, az A/4-es nyomat nagyítása nélkül.

Az Epson Perfection V700 Photo régebbi, egyszer már beolvasott anyagokat is kiváló minőségben, gyorsan és gazdaságosan képes szkennelni. A fejlett DIGITAL ICE technológia a szkennelés során automatikusan eltávolítja a port, karcolásokat, piszkot és ujjnyomokat. Nagyméretű beolvasó felületének köszönhetően a szkenner rugalmasan alkalmazható, és 203×254 milliméter méretig lehetővé teszi a beolvasott kép digitalizálását. Az Epson újdonsága a 35 mm-es filmtől kezdve a dián át a maximum 6×20 centiméteres közép, vagy 4×5 colos nagyformátumú filmig minden beolvasott képet egy szempillantás alatt alakít át az eredetivel megegyező minőségben.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu