Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új alapokon a közösség, új alapokon a közélet

Laptop

Új alapokon a közösség, új alapokon a közélet

eMagyarország Szakmai Nap, avagy az Internet hatása a mindennapokban.

A XXI. század sebesen változó világában a hagyományos értelemben vett közösségek mellett új, Interneten szerveződő virtuális kapcsolatok alakultak és alakulnak ki óráról órára, percről percre.

A rendezvény bemutatkozási lehetőséget biztosít többek között a régió néhány sikeres világi és egyházi eMagyarország pontjának és egyben gyakorlati segítséget nyújt ahhoz, hogy a közösségi Internet-hozzáférési pontok az élet új, pezsgő színterévé váljanak a fiatalok és idősek körében egyaránt.

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium (IHM) Új alapokon a közösség, új alapokon a közélet alcímet viselő rendezvénye bemutatja e társadalmi változások pozitív hatásait, a változásokon keresztül feltáruló lehetőségeket. A szakmai napon részt vesznek a régió iskoláinak pedagógusai és az eMagyarország pontok üzemeltetői.

A tárca egyúttal párbeszédet kezdeményez az oktatási intézmények és az eMagyarország pontok működtetői között, hogy együttműködésükkel a diákok a lehető legeredményesebben használják a mindennapokban az Internet teremtette lehetőségeket.

Hangsúlyos szerepet kap a rendezvényen az Internet – s ily módon az eMagyarország pontok – szerepe a foglalkoztatáspolitikában és az elektronikus ügyintézésben is.

A szakmai napon bemutatkozik az IHM által kialakított és üzemeltetett Jövő Háza, s az abban működő Jövő Iskolája Program.

Időpont: 2006. március 2.
Helyszín: Miskolci Egyetem Továbbképző Központ
3515 Miskolc – Egyetemváros



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés